Κανονικά στη Football League, Ηρακλής και Βέροια

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή των ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ και την πρόσθετη παρέμβαση της Δόξας Δράμας κατά της απόφασης της FOOTBALL LEAGUE περί διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος με 17 ομάδες

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην παρέμβαση η οι τρεις ομάδες ισχυρίζονται, μεταξύ άλλων, ότι κακώς παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα οι ΠΑΕ Ηρακλής και Βέροια και άλλες ομάδες καθώς δεν αδειοδοτήθηκαν και ότι πρέπει να αναπληρωθούν οι κενές θέσεις από τις δευτεραθλήτιρες ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Στο σκεπτικό της απόφασης το Διαιτητικό Δικαστήριο αφενός επαναλαμβάνει ότι ισχύει ο ΚΑΠ του 2016 και επομένως δεν προβλέπεται διαδικασία συμπλήρωσης της κενής θέσης  στη Football League και αφετέρου η έλλειψη αδειοδότησης του Ηρακλή, της Βέροιας, του Αχαρναϊκού, του Πανσερραϊκού και τη Αναγέννησης Κ. δεν επηρεάζει τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

«Δικαίωμα δηλώσεως συμμετοχής μίας ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν είναι η προηγούμενη αδειοδότησή της, αλλά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί.
Οι συνέπειες που υφίστανται οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αφορούν σε περιορισμούς στις μετεγγραφές που μπορούν να πραγματοποιήσουν, καθώς και σε επανεγγραφές ποδοσφαιριστών, που αποτελούν μέτρα ανεκτά χωρίς να αποκλείουν από τη συμμετοχή αυτών στα πρωταθλήματα που ορίζονται με τις προκηρύξεις».

Επομένως το Διαιτητικό άναψε το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή ομάδων χωρίς αδειοδότηση στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League και για μια ακόμα φορά υποστηρίζει ότι η κενή θέση στο πρωτάθλημα της Football League δεν μπορεί να προσβληθεί.

Πηγή: sdna

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top