- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αντωνέλης: “Αν βρεθεί μια λύση είμαι έτοιμος να βοηθήσω”

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας  ,Χρήστος Αντωνέλης, όπου μίλησε για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος, αλλά και για την νέα προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ArenaFm:

Για τον Παπαθανασάκη: «Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να καταστρέφει τη επιχείρηση του. Μπορεί ο Ηρακλής να μην είναι επιχείρηση αλλά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Αμφιβάλω αν ο ίδιος καταλαβαίνει τι κάνει, δεν έχει ουδεμία σταθερότητα, δεν ξέρει τι λέει και δεν εκτιμάει τίποτα.

Αν έχει το σθένος και την καρδιά ας έρθει να απολογηθεί στους Ηρακληδείς. Με… remote control δεν πάει η ομάδα. Το μόνο που πετυχαίνει είναι να στρέφονται όλοι εναντίων του, τίποτα περισσότερο».

Αναφορικά με την προσπάθεια που κάνουν φίλοι του Ηρακλή: «Πολλοί Ηρακληδείς προσπαθούν μέσω του Γ.Σ. να σώσουν την κατάσταση. Οι νομικοί ψάχνουν να βρουν μια χαραμάδα για να την εκμεταλλευτούμε. Περιμένουμε να βρούμε μια βάση, αν βρεθεί αυτό εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει, τα παιδιά έχουν καλή πρόθεση, όλοι προσπαθούνε, αλλά για να γίνει κάποια κίνηση πρέπει να υπάρχουν και κάποια δεδομένα. Αλλιώς τι κάνουμε;

Εγώ δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν ούτε να παίζω με τα συναισθήματα του κόσμου. Τα παιδιά κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, αν βρουν μια χαραμάδα, τότε να κάτσουμε να συζητήσουμε.

Ομάδα υπάρχει; Που είναι ο Ηρακλής; Αυτό που πάει να κάνει ο Παπαθανασάκης δεν αντιπροσωπεύει εμένα».