«Το πρόβλημα τείνει να γίνει αξεπέραστο»

«Το ποσό που εμφανίζεται σαν χρέος είναι κοντά στα 490 εκ. ευρώ»

Ερασιτέχνης

Για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γ.Σ. Ηρακλής και την προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., τοποθετήθηκε στον Arena FM 89,4 ο Φώτης Θέος.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που τρέχει κυρίως με τα προβλήματα του Ερασιτέχνη. Θεωρούμε ότι από εκεί ξεκινάνε όλα τα περισσότερα προβλήματα που μετά μεταφέρονται σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή. Η λειτουργία του Γ.Σ Ηρακλής έχει δημιουργήσει όλο αυτό το πρόβλημα που τείνει να γίνει αξεπέραστο και θα βαδίσει μοιραία το σωματείο σε διάλυση. Αυτή την στιγμή το σωματείο είναι με το ένα πόδι… τελειωμένο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει και δεν γνωρίζει γιατί ο Ερασιτέχνης Ηρακλής είναι ακέφαλος διοικητικά-νομικά από το 2012. Με τις τελευταίες εκθέσεις ελέγχων που έχουν έρθει από την εφορία, το συνολικό ποσό που εμφανίζεται στον Γ.Σ. Ηρακλής σαν χρέος είναι κοντά στα 490 εκ.ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε προσπαθούμε να βρούμε μια άλλη λύση γιατί δεν μπορεί να πληρωθεί. Αυτό το χρέος πρέπει είτε να παγώσει ή να διαγραφεί ή να γίνει κάτι άλλο. Πρέπει να το πάρει πάνω της μια κυβέρνηση, δεν μπορεί να το πάρει ιδιώτης. Τώρα επιχειρείται μια δεύτερη προσπάθεια μέσω της εφορίας και του νομικού συμβουλίου του κράτους και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να αποτραπεί και αυτή. Ο μόνος τρόπος να αποτραπεί προς το παρόν, είναι να εκλέξει την Δευτέρα ο Γ.Σ. Ηρακλής 15 ανθρώπους και να τους κάνει διοικητικό συμβούλιο».

Ερωτηθείς αν προτίθεται να μπει μπροστά στην προσπάθεια αυτή, απάντησε:

«Θεωρητικά έχουν βρεθεί τα 15 άτομα, αλλά θα πρέπει να τους εγκρίνει και το σώμα για να μπούνε, δεν μπορώ εγώ από μόνος μου να γίνω πρόεδρος στον Ηρακλή».

Back to Top