Ξέσπασμα Γκιζέλη κατά Παπαθανασάκη

Για όλους και για όλα μίλησε ο Φώτης Γκιζέλης που δεν θα συνεχίσει στην ομάδα έπειτα από 13 χρόνια.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Ημίθεου αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έφυγε από τον Ηρακλή και εξηγεί:

«Νιώθω στενοχωρημένος με όλη αυτή την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα. Επίσης κουρασμένος γιατί κάναμε περσινή έναν αγώνα πολύ δύσκολο και τα καταφέραμε, όλοι μαζί. Περιμέναμε ο μεγαλομέτοχος να κάνει κάτι ανάλογο, αλλά δεν το έκανε και χάθηκε η παραμονή στην αδειοδότηση».

– Αν ήταν διαφορετική η κατάσταση θα παρέμενες στον Ηρακλή;

«Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα , θα παρέμενα στην ομάδα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν αισθάνομαι καλά για να παραμείνω στον Ηρακλή. Δεν ξέρω τι είναι και τι θα γίνει με την ομάδα, αλλά αυτές οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα ήθελα για να βοηθήσω την αγαπημένη μου ομάδα. Έτσι έκρινα να αποχωρήσω από την ομάδα. Ποτέ δεν έμεινα γαντζωμένος από μια καρέκλα. Λειτουργούσα με το αίσθημα και επαγγελματισμό για το καλύτερο της ομάδας. Τώρα δεν αισθάνομαι έτσι και για μένα δεν είναι κατάσταση αυτή που υπάρχει στον Ηρακλή. Ονειρευόμουν τον Ηρακλή διαφορετικά. Να πρωταγωνιστεί στην Σουπερ Λίγκ και να είναι όλοι περήφανοι. Τώρα δεν το βλέπω και με λυπεί το γεγονός».

– Ήταν πολύ δύσκολη η περσινή σεζόν;

«Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Ήμασταν απλήρωτοι σχεδόν από τον Οκτώβριο, αλλά δεν παρατήσαμε την ομάδα, Κάναμε έναν αγώνα όλοι μαζί και καταφέραμε να σώσουμε την σεζόν, όταν δεν μας πίστευε κανένας. Στο τέλος όλοι μας έδιναν συγχαρητήρια. Έγινε το αντίθετο και η ομάδα δεν έμεινε στην κατηγορία στα χαρτιά. Πιστεύω ότι άξιζε περισσότερα αυτή η ομάδα και θα έπρεπε να είχαν φροντίσει νωρίτερα να προλάβουν τις καταστάσεις».

Τα δικά του παιδιά

«Ο Γιώργος Αθανασιάδης ξεκίνησε από πιτσιρικάς στον Ηρακλή. Έρχονταν καθημερινά από το Κιλκίς για να προπονείται στην ομάδα από εννέα χρονών. Το ίδιο και ο Γιαννιώτης που και αυτός τα πηγαίνει πολύ καλά. Δουλέψαμε μαζί με αυτά τα παιδιά και έφτασαν μέχρι την επαγγελματική ομάδα. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά που κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ήρθαν παιδιά στον Ηρακλή που ήταν αξιόλογα ως επαγγελματίες και ως χαρακτήρες και δουλέψαμε σκληρά. Έτσι πέτυχαμε καλά πράγματα και έκαναν καλή καριέρα. Πάντα είχαμε καλούς τερματοφύλακες και καλά παιδιά και αυτή την στιγμή υπάρχουν πάρα πολλοί που αγωνίζονται πλέον σε άλλες ομάδες και κάνουν καριέρα»

Ο Φώτης Γκιζέλης γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση στον Ηρακλή, αφού έμεινε τα περισσότερα χρόνια από όλους. Γνώρισε και καλές στιγμές, αλλά και τα πέτρινα χρόνια όταν η ομάδα βρίσκονταν σε χαμηλές κατηγορίες. Δυστυχώς έμελε να τα ξαναζήσει και εξηγεί:

«Πρέπει να βλέπουμε όλοι διαφορετικά την ομάδα . Με είχε ενοχλήσει η παρουσία μας στην Δ΄ Εθνική. Ήταν ίσως σε πιο δύσκολη θέση τότε η ομάδα. Τώρα θα μπορούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά χάσαμε στα χαρτιά την παραμονή μας.Εκείνο το χρονικό διάστημα είχα πιστέψει ότι κάτι μπορούσαμε να πετύχουμε. Έτσι και έγινε και η ομάδα κατάφερε να επιτρέψει. Δυστυχώς όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται».

Συνεχίζοντας ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Ημίθεου συμπλήρωσε :« Αυτό με αφήνει την πικρία . Για όταν κανείς ένα λάθος ,θα πρέπει να το κοιτάς για να διορθώσεις ότι έγινε. Στην περίπτωση μας όμως δεν διορθώθηκε και πέσαμε στο ίδιο λάθος. Μακάρι να βρεθεί μια λύση για αυτή η ομάδα αξίζει περισσότερα και δεν θα πρέπει να απλά , απλά για να υπάρχει».

Πηγή: Arenapress

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top