Λέουτσακος: “Ο Παπαθανασάκης και η Διοίκηση του Ηρακλή, πληρώνει”

Ο πρόεδρος της Football League μίλησε για τον Ηρακλή, αλλά και για το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι περιορισμοί στις μεταγραφές.

Ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεούτσακος μίλησε στον Arena 89,4 όπου αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του Ηρακλή και την ρύθμιση των 120 δόσεων, αλλά και για την πιθανή αλλαγή στους περιορισμούς των μεταγραφών

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ρύθμιση των 120 δόσεων και τον Ηρακλή:  «Όλοι κάνουμε έναν αγώνα για να κατέβουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο σωματείο και πρέπει οι ομάδες να βοηθήσουν και να μπουν και αυτές στην ρύθμιση των 120 δόσεων. Ο κ.Παπαθανασάκης και η Διοίκηση του Ηρακλή, πληρώνει. Στην ΕΠΟ είπαν πως πλήρωσε το παράβολο για το Κύπελλο και τις οφειλές που είχε και μέχρι στιγμής δείχνει ότι πληρώνει. Άρα  ίσως πληρώσει και τη ρύθμιση αυτή».

Για τις ομάδες που δεν πάρουν άδεια και θα αγωνιστούν κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις : «Θα σας πω την άποψη μου. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει τώρα, έτσι όπως είναι. Με τις ομάδες να πάρουν παίκτες κάτω τον 23 ετών, γιατί αυτές είναι οι αποφάσεις της ΕΠΟ και το σέβομαι αυτό. Έτσι πρέπει να γίνει. Περιμένουμε να έρθουν αυτές οι ομάδες και κακό είναι πως ότι συμβαίνει τώρα, φέρνει αντιμέτωπες τις ομάδες  και είναι κρίμα και άδικο. Δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι εμείς, ούτε βγάζουμε κάποιο κέρδος, μακάρι να ανέβουν όλες οι ομάδες που είναι υγιείς. Θέλουμε όλες οι ομάδες που έρχονται σε μας να είναι ενωμένες και όποιος είναι ο καλύτερος να ανέβει».

Για τους παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, και αν αλλάξει αυτό: « Εγώ θα ζητήσω έξι παίκτες άνω των 25 ετών να έχουν δικαίωμα συμμετοχής γιατί το ζήτησε και ο ΠΣΑΤ,  υπάρχει ανεργία, υπάρχει οικονομική δυσκολία σε όλο τον κόσμο. Από την καινούργια ΕΠΟ θα ζητήσω να μας βοηθήσουν γιατί τα παλαιότερα δεν μας στήριξε κανείς. Είναι καλοδεχούμενη κάθε βοήθεια. Πιστεύω να περάσει το θέμα με τους 25χρονους και άνω παίκτες έτσι ώστε να βοηθηθούν και οι οικογένειες αυτών των παικτών».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top