«Καθαρίζει» και την Κ-20

Τι έλεγε προ ημερών και τι πράττει ο Παπαθανασάκης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

«Από σήμερα ξεκινάει ένα πλάνο διετίας για την εξυγίανση και την αναδιοργάνωση του ΗΡΑΚΛΗ. Με το σχέδιο αυτό ο ΗΡΑΚΛΗΣ, απαλλαγμένος από τα χρέη, θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα.

Το σχέδιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και «Την υλοποίηση του οράματος για ανάπτυξη νέων ταλαντούχων παικτών, ώστε να παιχτεί όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ».

Τάδε έφη στις 16 Αυγούστου σε ακόμη μία… τρυκιμιώδη και γεμάτη αντιφάσεις ανακοίνωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής. Λίγες ημέρες αργότερα ο ίδιος αποδεικνύει πόσο αφερέγγυος και ανεπαρκής είναι με το «καθάρισμα» παικτών από τη δεύτερη ομάδα.

Ως γνωστόν αρκετοί ποδοσφαιριστές (Βλαχόπουλος, Συμεωνίδης, Συμεών Παπαδόπουλος, Ρότα κ.α) κλήθηκαν να παραστούν στην πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Σουρωτή. Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα όμως για να ενημερωθούν ότι δε θα συνεχίσουν στην ομάδα μιας και δεν υπολογίζονται.

Το γιατί είναι μάλλον εύκολο να αναλυθεί. Προφανώς γιατί ο «Καναδός» μαζί με τους ατζέντηδες που συνεργάζεται θέλουν να φέρουν άλλους, ελεύθερους, πιτσιρικάδες για να στελεχωθεί το «δημιούργημά» τους.

Εκτός αν ο Μίλος Κόστιτς πρόλαβε σε διάστημα τριών ημερών και έβγαλε συμπεράσματα για την ικανότητα των παικτών της Κ-20…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top