- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δρακόπουλος: “Ξέρω τι πρέπει να γίνει για την ΠΑΕ Ηρακλής”

Ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή ,Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε στον Arena FM έπειτα από την τοποθέτηση του Κ.Χατζήσαρόγλου και υποστήριξε πως γνωρίζει τι κινήσεις πρέπει να γίνουν ώστε ο Ηρακλής να “αναγεννηθεί” , ενώ δήλωσε ότι θα είναι δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια.

Ακόμη μίλησε για την ομάδα μπάσκετ δηλώνοντας πως ο Ηρακλής είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2, χωρίς όμως να απορρίπτει το γεγονός η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Το θέμα το γνωρίζω πολύ καλά και μάλιστα σας δηλώνω ότι το ίδιο κάνουμε και στο μπάσκετ για τα παλιά χρέη, άρα είμαι γνώστης, όπως και οι νομικοί μου, για το τι πρέπει να κάνει ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, που είναι μεν ανενεργός, αλλά δεν έχει διαλυθεί, προκειμένου να παίξει η ποδοσφαιρική ομάδα στη Γ΄ εθνική και να πάρει νέο ΑΦΜ εάν ανεβεί στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω και με τους νομικούς και με χρήματα, για να βρεθεί λύση, αλλά όχι να διοικήσω, γιατί έχω το μπάσκετ. Υπάρχει πάντως ο τρόπος να αλλάξει όλο το σκηνικό στο ποδόσφαιρο από τον γνήσιο Ηρακλή και να αφήσουμε τον Παπαθανασάκη στη δική του ομάδα”.

“Στο μπάσκετ ξεκινήσαμε και έχουμε ένα στόχο, την άνοδο στην A1, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί και εάν μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος ή ο Φάρος-Λάρισα ή όπως λέγεται αυτό το… έκτρωμα, δεν παίξει στην Α1. Εμείς πάντως, για την Α2 είμαστε πανέτοιμοι, ένας παίκτης που λείπει, θα αποκτηθεί κι αυτός”.