Ανακοίνωσε τον Αθανασούλα

Ολοκληρώθηκε το «φλερτ» με τον Έλληνα σμολ φόργουορντ και παίρνουν σειρά οι ανανεώσεις Τότσιου, Γιαννακίδη και η απόκτηση κοινοτικού σέντερ…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ολοκλήρωση του ρόστερ των «κυανολεύκων», το οποίο θα κληθεί να πετύχει ό,τι δεν πέτυχε η περσινή ομάδα, δηλαδή την αγωνιστική άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η επαφή με τον Γιάννη Αθανασούλα είχε καταλήξει θετικά εδώ και μερικές μέρες και απέμενε το να αποφασίσει η τεχνική ηγεσία αν θα κινηθεί στην απόκτηση Έλληνα στο «3» και κοινοτικού στο «5» ή το αντίθετο.

Τελικά αποφάσισε την πρώτη εκδοχή και ανακοίνωσε τον έμπειρο φόργουορντ και επισήμως:

«Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Αθανασούλα (30, 2.02). Ο Γιάννης Αθανασούλας ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί και στους Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Πανελευσινιακό και Απόλλων Πατρών και Λαύριο. Ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος ο νέος μας παίκτης αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων το 2003 στη Μαδρίτη, σε διεθνή τουρνουά εφήβων και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2007».

Κοινοτικός σέντερ, Τότσιος και Γιαννακίδης

Απομένει η επιλογή ενός κλασικού σέντερ από την κοινοτική αγορά, ο οποίος θα πλαισιώσει στη συγκεκριμένη θέση τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, ενώ, παράλληλα, στις προθέσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι η ανανέωση συνεργασίας με τον Κώστα Τότσιο και τον Μιχάλη Γιαννακίδη, αμέσως μόλις ξεκαθαρίσει η – εξαιρετικά πιθανή, πλέον – παραμονή της ομάδας στην Α2.

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top