Συγκροτήθηκε σε σώμα η ΕΠΟ

Αυτό θα είναι το νέο συμβούλιο της ΕΠΟ

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα η νέα ΕΠΟ, όπου αναπληρωτής αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Βακάλης ,ενώ οι Αστέριος Αντωνίου και Περικλής Λασκαράκης ανέλαβαν χρέη α’ αντιπροέδρου και ταμία, αντίστοιχα.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εγκρίθηκε και η παράταση της θητείας του Εκτελεστικού Γραμματέα ,Αλέξανδρου Δέδε, για ένα μήνα ακόμα.

«Την παρθενική της συνεδρίαση πραγματοποίησε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση των ψηφοφοριών που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της έκτακτης αρχαιρεσιακής γενικής συνέλευσης των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Γραμμένου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι νεοεκλεγέντες, ως τακτικά μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., κύριοι Παναγιώτης Δημητρίου, Αστέριος Αντωνίου, Κωνσταντίνος Βρακάς, Δημοσθένης Κουπτσίδης, Νικόλαος Βακάλης, Παναγιώτης Διακοφώτης, Περικλής Λασκαράκης, Παναγιώτης Παπαχρήστος, Γεώργιος Χατζησαρόγλου, Σταύρος Ψαρρόπουλος και Λεωνίδας Θωμαΐδης. Την Super League εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της Γεώργιος Στράτος και οι νεοεκλεγέντες εκπρόσωποί της στην ΕΠΟ Δημήτριος Αγραφιώτης, Ευάγγελος Ασλανίδης και Χρυσόστομος Γκαγκάτσης. Τη Football League εκπροσώπησε ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά την ολιγόλεπτη εισαγωγική ομιλία του προχώρησε στις προτάσεις του για τη συγκρότηση του σώματος. Πρότεινε για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου τον κ. Νικόλαο Βακάλη, του α’ αντιπροέδρου τον κ. Αστέριο Αντωνίου και τη θέση του ταμία τον κ. Περικλή Λασκαράκη. Οι προτάσεις του κ. Γραμμένου εγκρίθηκαν, κατόπιν ψηφοφορίας, ομόφωνα και από τα 17 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Τη θέση του β’ αντιπροέδρου καταλαμβάνει εξ οφίτσιο ο πρόεδρος της Super League Γεώργιος Στράτος.

Τέλος, ομόφωνα επίσης, εγκρίθηκε από τα μέλη της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., κατόπιν προτάσεως του κ. Γραμμένου, η παράταση της θητείας του κ. Αλέξανδρου Δέδε στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας για ακόμη έναν μήνα».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top