- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Ψώνια» από τη Νέα Σμύρνη…

Ένας εξαιρετικά οικονομικός τρόπος εξασφάλισης αγωνιστικού δυναμικού είναι και αυτός του δανεισμού ποδοσφαιριστών. Και προς αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να κινηθούν ο Σπύρος Παπαθανασάκης και οι συνεργάτες του, προκειμένου χωρίς κόστος να εντάξουν στο ρόστερ και κάποιους ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από την μεγάλη κατηγορία, έστω κι αν δεν έχουν ουσιαστικές παραστάσεις από το συγκεκριμένο αγωνιστικό επίπεδο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό (Παρασκευή 18 Αυγούστου) δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport», έχει κατατεθεί πρόταση δανεισμού στον Πανιώνιο για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του και συγκεκριμένα τους Βασίλη Πατσατζόγλου και Άγγελο Πινιώτη.

Πατσατζόγλου, μετά από βαρύ τραυματισμό

Ο 23χρονος Βασίλης Πατσατζόγλου (εικονιζόμενος στη φωτογραφία του θέματος) είναι ανιψιός του Χρήστου Πατσατζόγλου (ο οποίος σε μεγάλη ποδοσφαιρικά ηλικία συνεχίζει να αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες) και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ. Είναι ιδιαιτέρως υψηλόσωμος (1.90) και άρχισε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Ξάνθης. Συνέχισε στη Νίκη Βόλου και στον Ηρακλή Ψαχνών, για να αποκτηθεί από τον Πανιώνιο.

Τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Νοέμβριο (ρήξη χιαστού) και – μετά από σχεδόν εξάμηνη αποχή – επιχειρεί να επανέλθει αγωνιστικά. Το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί υπό τη μορφή δανεισμού, ώστε να αποκτήσει αγωνιστικές εμπειρίες, είναι ανοικτό.

Ανασταλτικός μέσος ο Πινιώτης

Ανάλογη περίπτωση είναι και ο Άγγελος Πινιώτης. Είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Αποτελεί προϊόν της παραγωγικής διαδικασίας των νεοσμυρνιωτών, καθώς προέρχεται από την υποδομή του Πανιωνίου. Συνέχισε στην ομάδα της Καλλιθέας, για να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη, αλλά, αυτήν τη φορά, στην πρώτη ομάδα, στην οποία – ωστόσο – δεν πήρε ευκαιρίες, με συνέπεια να θεωρείται διαθέσιμος για δανεισμό.