Γιαννίκογλου: “Με έδιωξαν από τον Ηρακλή”

Εμφανώς απογοητευμένος από την αντιμετώπιση της διοίκησης ,που δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Ο Μάκης Γιαννίκογλου, ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από τον “κυανόλευκο” ρόστερ μίλησε στον ArenaFM 89,4 για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος αλλά και για τα όσα πέρασε τα τρια χρόνια που έζησε στην ομάδα του Ηρακλή.

Όσα είπε ο Μάκης Γιαννίκογλου στον ArenaFM 89.4:

«Πέρασα τρία πολύ δυνατά χρόνια στην ομάδα, δεθήκαμε με τον σύλλογο αλλά δυστυχώς έπρεπε να αποχωρήσουμε, όπως έγιναν τα πράγματα. Είχαμε μείνει λίγοι, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με κανέναν και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που αποχώρησαν όλα τα παιδιά.

Αυτά τα τρία χρόνια, στα αποδυτήρια του Ηρακλή επικρατούσε υγεία, αυτό έγινε και φέτος. Αυτά που έγιναν διοικητικά ήταν πράγματα πρωτόγνωρα για μένα. Όλοι ο παίκτες ήμασταν απλήρωτοι, πάνω-κάτω στα ίδια, εγώ ήμουν οκτώ μήνες μέσα, είχα να πάρω λεφτά από τον Οκτώβριο. Βιοποριστικά προβλήματα δεν είχαμε αλλά όταν δεν πληρώνεσαι, υπάρχει πρόβλημα. Το πιο βασικό συστατικό αυτής της ομάδας ήταν οι πολύ καλές σχέσεις που είχαμε μεταξύ μας. Υπήρχε μεταξύ μας ένα πολύ μεγάλο δέσιμο και αυτό φάνηκε με την ομάδα να καταφέρνει να σωθεί στο …90’».

Υπέγραψες λύση συμβολαίου;

«Ναι, υπέγραψα λύση συμβολαίου σήμερα το πρωί, το ανέλαβε ο κ.Αλαφραγκής από τον ΠΣΑΠ. Δεν μίλησα με κανέναν, ο μόνος που υπήρχε μια επικοινωνία, ήταν ο κ.Καγιούλης. Ο άνθρωπος δεν είχε να μου πει κάτι και δεν μπορούσε να με πάρει στο λαιμό του. Αλλά αυτό το σέβομαι, ήταν ο μόνος άνθρωπος που σήκωνε το τηλέφωνο του. Αυτό που συνέβαινε το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ άσχημο, δεν είχαμε καμία ενημέρωση».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Με διώξανε από τον Ηρακλή, με την συμπεριφορά τους σε ωθούν να φύγεις. Τα περισσότερα παιδιά ήταν νεαρά και είχαν μεταπολιτική αξία. Κανένας δεν έπρεπε να φύγει. Αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο αυτή η κατάσταση».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top