“Μεγάλος μου καημός ο Ηρακλής”

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Αμερική και στις δηλώσεις του στον “Arena FM” στάθηκε στα θέματα του Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μετανάστης-προπονητής θα είναι από σήμερα ο Παναγιώτης Διλμπέρης, που «πετάει» για την Αμερική, όπου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας “Super nine”, που του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και βρίσκεται στη Νέα Υόρκη (περιοχή Ρότσεστερ).

Μιλώντας στον “ARENA FM 89,4″ ο πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού, είπε: «Έκανα υπομονή πολλά χρόνια στην Ελλάδα, δεν βρήκα αυτούς που μπορώ να συνεργαστώ μαζί τους σωστά και είχα την πρόταση από τη Νέα Υόρκη, εκεί όπου εργάζεται ο Γιώργος Κυριαζής, ο παλιός συμπαίκτης μου στον Ηρακλή και έτσι αποφάσισα να πάω να εργαστώ στην Αμερική για τρία χρόνια».

-Για το πρωτάθλημα της Football league: «Μεγάλος καημός είναι ο Ηρακλής για εμένα, ο σύλλογος φθίνει με τον υποβιβασμό και επειδή είναι μεγάλος, κάποια στιγμή θα επιστρέψει πολύ δυνατός. Οι παλαίμαχοι του Ηρακλή προσπαθούν να βοηθήσουν, αλλά αντί για τον Παπαθανασάκη βλέπουν ένα ντουβάρι, που δεν μπορούν να συνεννοηθούν μαζί του. Πώς να βρουν άκρη να αναλάβουν πρωτοβουλία λοιπόν; Ο Άρης, ο ΟΦΗ και ο Απόλλων Καλαμαριάς θα είναι πρωταγωνιστές φέτος στην κατηγορία και δεν βλέπω άλλον αντίπαλο, ίσως μόνο τα Τρίκαλα. Το οικονομικό είναι μεγάλο πρόβλημα και θα τους πνίξει όποιους δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top