(Mας) Κουράσατε…

Το δίδυμο της “καταστροφής” εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια… εξουσίας στην πλάτη του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σπύρος Παπαθανασάκης και Νίκος Καγιούλης συνεχίζουν το “γαϊτανάκι” τους, με τον πρώτο να μην ξέρει τι θέλει (να μείνει ή να φύγει) και τον δεύτερο να μην αποφασίζει επίσης τι θέλει να κάνει.

Την ίδια ώρα στη μέση βρίσκεται ο Ηρακλής, όμηρος των προθέσεών τους…

Η τελευταία εξέλιξη που βγαίνει από το “κοινό” τους μέτωπο είναι πως θα επιδιώξουν να συναντηθούν εκ νέου αύριο για να ξεκαθαρίσουν οριστικά και αμετάκλητα το μέλλον της ΠΑΕ. Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά.

Αραγε τι διαφορετικό έχουν να πουν αυτή τη φορά, συγκριτικά με τις προηγούμενες; Αλήθεια, ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές ολοκληρώθηκε; Και αν ναι, τι έβγαλε;

Πουλάει στα αλήθεια ο Καναδος; Κι αν ναι, που βρήκε τα χρήματα να πληρώσει τα παράβολα συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Φυσικά όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα ερωτήματα βρίσκονται στο μυαλο των χιλιάδων οπαδών του Ηρακλή, που παρακολουθούν τις εξελίξεις(;), βλέποντας μέρα με τη μέρα την αγαπημένη τους ομάδα, ελέω αυτών των δύο να οδηγείται στον μαρασμό και τη διάλυση.

Σπύρος Παπαθανασάκης και Νίκος Καγιούλης, έχουν κουράσει με τους χειρισμούς και τα λεγόμενά τους. Το καλοκαίρι οδεύει στο τέλος τους, η ομάδα δεν έχει ούτε μισό παίκτη στο ρόστερ της, δεν έχει υπαλλήλους, δεν έχει εγκαταστάσεις, ρεύμα και νερό στα γραφεία κι όμως οι δυο τους εξακολουθούν να παίζουν παιχνίδια… εξουσίας στην “πλάτη” του συλλόγου.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top