- Bluearena - https://bluearena.gr -

Διλμπέρης: “Όταν τα έλεγα κυνηγήθηκα από περίεργους τύπους”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή ,Παναγιώτης Διλμπέρης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τους “κυανόλευκους” εκφράζοντας την άποψη του για όλα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Όταν τα είπα κυνηγήθηκα από κάτι περίεργους τύπους που πουλούσαν μπραβιλίκι. Βρέθηκα με τον Εθνικό Γαζώρου στο Καυτανζόγλειο και ήταν από τις χειρότερες στιγμές. Υπήρχε ένας καρεκλοκένταυρος αχυράνθρωπος που με έβριζε και προσπάθησε να με χτυπήσει επειδή είπα ότι ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Πέρασαν 6 χρόνια για να δικαιωθώ πλήρως. Ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.
Δεν έχει καμία δουλειά κανένας Παπαθανασάκης στον Ηρακλή. Έχουν δουλειά επιχειρηματίες Ηρακλειδείς, να μαζευτούν για να ξεκινήσει η ομάδα από την αρχή. Πρέπει να είναι τοπικό; Ας είναι τοπικό. Να μπορέσει να φτιαχτεί όπως πρέπει. Αυτοί που έχουν υπομονή θα μείνουν, θα υπάρχει κόσμος από πίσω και θα ξαναγεμίσει το γήπεδο, αρκεί να μπουν άτομα για παράδειγμα όπως είναι ο Τάσος (σ.σ. Κατσαμπής), ο Παπαιωάννου, ο Τουτζιάρης, όλοι αυτοί που έχουν τεχνογνωσία και ξέρουν τι είναι Ηρακλής. Ασχολούνται άνθρωποι που δεν ξέρουν τι είναι Ηρακλής. Ανθρωποι που μπορούν να βάλουν πλάνο, να το εξηγήσουν στον κόσμο, να απορροφήσουν κραδασμούς, να βρει η ομάδα το δρόμο της χωρίς να υπάρχει ερωτηματικό, πώς είναι δυνατό να υπάρχει αυτό το οικονομικό χάσμα από την υγεία».