- Bluearena - https://bluearena.gr -

Έτοιμος και… αναμονή

Οδεύουμε προς τα μέσα Αυγούστου και η αναμονή συνεχίζεται στις τάξεις του μπασκετικού Ηρακλή, καθώς δε φαίνεται σύντομα πως θα υπάρξει οριστική εξέλιξη με την περίπτωση του Πανιωνίου.

Μια ομάδα που είναι εγκλωβισμένη με παλιά χρέη και φαίνεται δύσκολο έως απίθανο να συμμετάσχει στην επόμενη Α1. Τα αρμόδια όργανα όμως τι κάνουν για την περίπτωση αυτή; Απολύτως τίποτα. Με συνέπεια ομάδες να μη μπορούν να ολοκληρώσουν όπως θα ήθελαν τον προγραμματισμό τους. Και εννοείται πως αναφερόμαστε στον Ηρακλή.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έχει προχωρήσει σε μερικές ανανεώσεις και σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ κυρίως για την Α2. Ωστόσο, όλοι ξέρουμε πως ο πολυπόθητος στόχος των ανθρώπων του μπασκετικού Ηρακλή αλλά και του κόσμου του είναι να αγωνιστεί η ομάδα στην Basket League. Κάτι που τόνισε και σήμερα ο Θόδωρος Δρακόπουλος σε δηλώσεις του στον “Arena FM”.

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή ξεκαθάρισε πως η ομάδα για την Α2 είναι έτοιμη, κάτι που πάνω-κάτω όλοι το γνωρίζαμε. Ωστόσο, το σκληρό… πόκερ παίζεται για την Basket League. Εκεί όπου και πάλι δηλώνει έτοιμος ο Ηρακλής, αλλά για πόσο ακόμα; Χρειάζονται προσθήκες ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία. Κι όταν λέμε αλλαγές εννοούμε από το γήπεδο μέχρι τα διοικητικά. Να γίνουν κινήσεις και να ανέβει επίπεδο η ομάδα.

Αλλά πως να γίνουν όλα αυτά όταν είσαι στην αναμονή και δεν ξέρεις σε ποια κατηγορία θα αγωνιστείς τη νέα σεζόν;