- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο στενός πυρήνας του Παπαθανασάκη

Δύο όχι και τόσο νέα πρόσωπα βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο… στενό πυρήνα των συνεργατών του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Χάρης Κωστάκης, μέλος του ΔΣ, πρώην ποδοσφαιριστής για ένα «φεγγάρι» του Ηρακλή -επί Γ΄ Εθνικής- και μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μάλιστα ήταν αυτός που τον συνόδεψε στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας και σύμφωνα με τις πληροφορίες προαλείφεται για να έχει κεντρικό ρόλο στον Ηρακλή της νέας περιόδου.

Ο άλλος πολύ «κοντινός» είναι ο Γιώργος Μπέζας, άλλοτε συνεργάτης του στην ΠΑΕ, με τον οποίο όμως ο «Καναδός» τα είχε… σπάσει. Μάλιστα ενώπιον πολλών ανθρώπων τον είχε κατηγορήσει για λανθασμένες ενέργειές του για τις οποίες δεν ήταν ενήμερος ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Παρόλα αυτά όλα ξεχάστηκαν και οι δυο τους συνυπάρχουν ξανά επί αθηναϊκού εδάφους. Ο κ. Μπέζας έχει αναλάβει τη «βρώμικη» δουλειά, δηλαδή την επικοινωνία με όσους έχουν λαμβάνειν προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος και ο χρόνος που θα εξοφληθούν. Λέγεται μάλιστα ότι ίσως αποτελέσει τον άνθρωπο της ΠΑΕ στην Αθήνα και στα διοικητικά συμβούλια της Λίγκας. Κοντά βρίσκεται και ο Τζορτζ Τρίκας που ο κ. Παπαθανασάκης επιθυμεί να έχει ρόλο διευθυντή των Ακαδημιών.

Τέλος στο περιβάλλον του μεγαλομετόχου έχουν εισέλθει τελευταία και αρκετοί μάνατζερ, από τους οποίους έχει ζητήσει να βρουν ποδοσφαιριστές για το «αποψιλωμένο» ρόστερ.