- Bluearena - https://bluearena.gr -

Παίκτης του Ηρακλή ο Παπαδιονυσίου

Την απόκτηση του 25χρονου γκάρντ – φόργουορντ ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας την περασμένη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του Αίολου Αστακού, ενώ έχει εκπροσωπήσει και όλες τις “μικρές εθνικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Στάθη Παπαδιονυσίου.
Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.95μ και κατά το παρελθόν έχει κληθεί σε όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες. Την περασμένη χρονιά φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Αίολου Αστακού , ενώ προηγουμένως ήταν στο Παγκράτι και για δύο σεζόν στην ΑΕΚ, φτάνοντας μαζί της μέχρι την Α1. Οι πρώτοι σταθμοί της καριέρας του ήταν ο Δούκας και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Η δήλωση του νέου μας καλαθοσφαιριστή: ‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του Ηρακλή, διότι γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορική. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας’’

Στη φωτογραφία ο νέος μας παίκτης με τον πρόεδρο Θόδωρο Δρακόπουλο (δεξιά) και τον γεν.διευθυντή Θανάση Δούνη (αριστερά)