Αδάμου: “Δεν θα έκανα ποτέ αυτό που έκανε ο Κωφίδης”

Βετεράνος των “κυανόλευκων” σχολίασε την στάση του Σάββα Κωφίδη αλλά και την γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή ,Δημήτρης Αδάμου, ο οποίος στάθηκε στην στάση του Σάββα Κωφίδη αλλά και στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή οι “κυανόλευκοι”

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

«Τον παρακολουθώ τον Ηρακλή, όπως όλος ο κόσμος που ενδιαφέρεται. Περνάμε τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής μας, δεν νομίζω να υπάρχουν χειρότερες στιγμές για τον Ηρακλή από αυτά που συμβαίνουν. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος, δεν μπορείς να βρεις ποιος φταίει και δεν ξέρεις και σε ποιον να απευθυνθείς».

Αναφορικά με την απόφαση του Κωφίδη να φύγει και να αναλάβει την τεχνική διεύθυνση των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Ατέρμονα: «Με τον Σάββα είμαστε χρόνια συμπαίκτες και φίλοι, είναι μεγάλος σε ηλικία και σκέφτεται μόνος του τις ενέργειες που κάνει. Έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα, κάποια συμβόλαια με τον Παπαθανασάκη, αλλά δεν με αφοράν εμένα. Ο καθένας κρίνεται από τις ενέργειες του, όπως όλοι μας. Εγώ δεν θα έκανα ποτέ καταγγελίες στον Ηρακλή! Και εγώ επί Ρέμου δεν είχα πάρει τα λεφτά μου αλλά για μας ο Ηρακλής ήταν η «μητέρα» μας. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, υπάρχει και η αξιοπρέπεια».

Αναφορικά με τις σκέψεις να παίξει ο Ηρακλής στο ερασιτεχνικό: «Αν μπορέσει να λειτουργήσει το Γ.Σ. ,γιατί και εκεί είχαν τα προβλήματα τους με το θέμα του καταστατικού, σκέφτονται να ξεκινήσει και πάλι από το μηδέν ο Ηρακλής».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top