- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ανανεώσε και ο Αγγελακόπουλος

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή με τον Βασίλη Αγγελακόπουλο να προστίθεται στους παίκτες που έχουν ήδη ανανεώσει την συνεργασία τους με τους “κυανόλευκους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ.

Ανανέωση συνεργασίας με Βασίλη Αγγελακόπουλο Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Αγγελακόπουλο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος φόργουορντ είχε σε 30 αγώνες στην κανονική περίοδο 299 πόντους (10 π.μ.ο.), σε 741 λεπτά συμμετοχής (24,7 μ.ο.) με ποσοστό 75% (48/64) στις βολές, 51% (88/170) στα δίποντα, 40% (25/62, 10ος σε όλη την κατηγορία) τριποντα, 124 αμυντικά ριμπάουντ και 43 επιθετικά ριμπάουντ και είχε συνολικό tendex 0,465, αποτελώντας έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πολύ καλής παρουσίας της ομάδας μας. Στα πλέιοφς είχε 55 πόντους σε 5 αγώνες, σε 129 λεπτά συνολικής συμμετοχής.

Βασίλης Αγγελακόπουλος: “Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα φοράω την φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας! Από πλευράς μου θα κάνω ότι μπορώ να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ηρακλή που με εμπιστευτήκανε ακόμη μια χρονιά. Υγεία να έχουμε και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας”.