Προύσαλης: « Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ανυπόμονος να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο 37χρονος πασαδόρος, Κώστας Προύσαλης, μετά από τρία σχεδόν χρόνια παρουσίας στην Γαλλία φόρεσε ξανά την φανέλα με τον Ημίθεο , με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2012. Μιλώντας στον «Arena Fm 89,4» δήλωσε για τους στόχους της ομάδας αλλά και για την δουλειά που γίνεται στο τμήμα του βόλεϊ του Ηρακλή.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επιστροφή του στον Ηρακλή:

«Δεν βάζω όριο, για το πότε θα παίζω. Νιώθω δυνατός και επέστρεψα για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον Ηρακλή. Είμαι αθλητής και θα παραμείνω αθλητής. Θα παίζω όσο έχω τρέλα ακόμα μέσα στο κεφάλι μου. Ήρθα για να μείνω. Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Για την ενίσχυση του Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής, θα ξαναγίνει δυνατός και για αυτό αποφάσισα να έρθω. Μίλησα με κάποια παιδιά και βλέπουμε ότι κάτι καλό γίνεται και θα ανακοινωθούν και άλλοι παίκτες  από την ομάδα ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ομάδα έχει μία διοίκηση που θέλει και προσπαθεί και καλώ τους πάντες να στηρίξουν αυτήν την διοίκηση και τον πρόεδρο Μάκη Καλαϊτζίδη, με χορηγίες αλλά και με αγορά εισιτηρίων διαρκείας και εμείς σαν παίκτες θα δώσουμε όλη μας την δύναμη και την ψυχή μας ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αυτό πάντως δεν θα γίνει από την μία μέρα στην άλλη. Βήμα βήμα όλα θα γίνουν».

Για την επιστροφή και άλλων παικτών:

«Ξέρω ότι είναι σε διαδικασία επαφών με τον Καννέλο, αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορώ να πω τίποτα. Πάντως μιλάνε. Ο Αρμενάκης έχει συμφωνήσει και ο Μπαμπαλιούτας θα είναι  το λίμπερο. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται. Θα έρθουν παίκτες και δεν κλείνω το κεφάλαιο πως μπορεί να έρθουν και ξένοι στην ομάδα».

Για την Διοίκηση:

«Τα παιδιά που είναι στην διοίκηση, θέλουν βοήθεια, σιγά σιγά όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει στη κορυφή. Βέβαια, να δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που με νύχια και με δόντια, κρατάνε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχει επικοινωνία με τα παιδιά που έπαιξαν παλαιοτέρα ώστε η ομάδα να ξεχρεώσει και να ξαναγίνει ο βασιλιάς του βόλεϊ».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: 

«Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλί παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά είναι μπάλα και γυρνάει. Εμείς, οι παίκτες που επιστρέφουμε και όλοι οι Έλληνες παίκτες, έχουμε εγωισμό και ερχόμαστε να αποδείξουμε πως ο Ηρακλής είναι εδώ. Δεν ερχόμαστε για να τελειώσουμε απλά την καριέρα μας. Θέλω να δω τι θα γίνει με γεμάτη τη Μίκρα, ας έρθει να παίξει ο οποιοσδήποτε, εκεί δεν φοβόμαστε κανέναν, έτσι πως πάει να χτιστεί η ομάδα.Ένας από τους στόχους μου είναι να δω ξανά την Μίκρα γεμάτη.  Η διοίκηση επίσης το θέλει αυτό και για αυτό χτίζουμε την ομάδα, αλλά αυτά γίνονται σιγά σιγά. Δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη».

Για το νούμερο που επέλεξε:

«Το νούμερο μου είναι το οχτώ. Αλλά μπορεί να επιλέξω και το νούμερο 10 για να τιμήσω τον κόσμο,  την αυτόνομη θύρα 10. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο νούμερο θα διαλέξω».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top