- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Ο Καγιούλης πέρσι προσπάθησε και απέτυχε»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης και σχολίασε το ενδιαφέρον του Νίκου Καγιούλη για να αναλάβει την ΠΑΕ καθώς και την πρόθεσή του να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση Καγιούλη να βάλει ορκωτούς λογιστές στην ΠΑΕ Ηρακλής: «Πέρσι είχε το μάνατζμεντ της ομάδας και δεν ξέρει πόσα είναι τα χρέη της, τα έσοδα και έξοδα; Από εκεί και πέρα υπάρχει και ένα άλλο ερώτημα. Έπρεπε να φτάσουμε στο απροχώρητο και η ομάδα να πέσει στα χαρτιά στη Football League για να πούμε ότι πάμε να σώσουμε το καράβι; Για ποιο λόγο καθυστερήσαμε τόσο από πέρσι; Η ομάδα έχει φτάσει ένα βήμα πριν τον γκρεμό και πρέπει να ληφθούν καίριες αποφάσεις».

Για την πρόθεση Καγιούλη να αποσυρθεί αν διαπιστώσει πως δεν έχει την στήριξη του κόσμου: «Πέρσι έκανε λανθασμένες κινήσεις και γι’ αυτό έχει την έξωθεν κακή μαρτυρία τώρα. Όλα αλλάζουν στη ζωή, όμως, και οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται με γνώμονα τη λογική και το συμφέρον της ομάδας».

Για το πώς βλέπει ο ίδιος την προοπτική ανάληψης της ΠΑΕ από τον Καγιούλη: «Εγώ θέλω τον οποιοδήποτε Καγιούλη. Όποιος ενδιαφερθεί και μπορεί να αναλάβει και να περπατήσει τον Ηρακλή καλώς να έρθει. Όχι, όμως, όπως συνέβαινε τελευταία με εν κρυπτώ κινήσεις που κανείς δεν ξέρει τι γίνεται και πόσα έσοδα ή έξοδα έχει η ομάδα».

Για το αν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος: «Δεν νομίζω αν υπάρχει άλλος πλην Καγιούλη. Δε νομίζω πως έχει δείξει κάποιος άλλος ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να πω ότι είναι μονόδρομος ο Καγιούλης. Πέρσι προσπάθησε και απέτυχε. Όχι στο βαθμολογικό, αλλά στο κομμάτι της αδειοδότησης που έπρεπε να ρυθμιστεί καιρό πριν».