- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Ναι» Σκορδίλη, υπό προϋποθέσεις, ενώ πλησιάζει ο Στυλιανού!

Στο δρόμο για τη δημιουργία μιας ομάδας, που θα κυνηγήσει την πρωτιά με μεγαλύτερες αξιώσεις από κάθε άλλο ανταγωνιστή το πρωτάθλημα της Α2 βρίσκεται ο Ηρακλής, αν κρίνουμε από τις επόμενες κινήσεις, που προγραμματίζει στην μεταγραφική σκακιέρα.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Γάιου Σκορδίλη, μολονότι θεωρείται και είναι εξαιρετικά ακριβός για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά και των «κυανολεύκων», όλα δείχνουν ότι στην περίπτωσή του θα γίνει η οικονομική υπέρβαση και θα κλείσει στον Ημίθεο, υπό μία προϋπόθεση.

Ο Κερκυραίος ψηλός έχει ήδη απορρίψει τις προτάσεις των αρκετών άλλων ομάδων της Α2, που τον προσέγγισαν (εξάλλου πρόκειται για σέντερ επιπέδου μεγάλης κατηγορίας), αλλά φέρεται να περιμένει εδώ και μέρες πρόταση από μεγάλο αθηναϊκό σύλλογο της Basket League. Αν και εφόσον αυτή δεν έρθει, τότε ο Ηρακλής συγκεντρώνει τεράστιες πιθανότητες να πραγματοποιήσει μια κορυφαίου επιπέδου κίνηση ενίσχυσης με την απόκτησή του.

Παράλληλα, στο Ιβανώφειο συζητούν και κινούνται για την περίπτωση ενός πολύ καλού «τριαριού», του Κύπριου Νίκου Στυλιανού, ο οποίος την περίοδο, που έκλεισε κατέκτησε με την ομάδα του Κεραυνού Στροβόλου το πρωτάθλημα της μεγαλονήσου. Είναι 29 ετών, με ύψος 1.98, κολεγιακά χρόνια στις ΗΠΑ, βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου, με θητεία σε Κυπριακές ομάδες, αλλά και σε ομάδες των Ελληνικών πρωταθλημάτων (Κόροιβος, ΟΦΗ, Εθνικός).

Πρόκειται για δυναμικό τριάρι, με ικανότητα και στο σουτ και προορίζεται για την κάλυψη μιας θέσης στην οποία η ομάδα «πονούσε» την περασμένη περίοδο, λόγω της επιθετικής αστάθειας του Σάββα Χρυσόπουλου και του γεγονότος ότι ο Δημήτρης Χείλαρης χρησιμοποιήθηκε κυρίως στο «4».