«Εξελίξεις έως την Κυριακή»

Αισιόδοξος για την εξεύρεση διοικητικής λύσης ο πρόεδρος του Ιδρυτικού, Νίκος Βαφειάδης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Metropolis 95,5 και στο «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου, Νίκος Βαφειάδης.

Ο κ. Βαφειάδης εστίασε περισσότερο στην επόμενη ημέρα της ομάδας και στις διοικητικές εξελίξεις που αναμένονται έως την Κυριακή και δείχνουν να είναι οριστικές αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη προσπάθεια της Επιτροπής για τη δικαίωση του Ηρακλή.

«Η επιτροπή συστάθηκε για αυτό το λόγο. Για τη δικαίωση της ομάδας. Ο στόχος όμως δεν έχει σταματήσει. Ακόμη περιμένουμε την απάντηση του Πρωθυπουργού, έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις από στενούς συνεργάτες του στο Μαξίμου ότι θα το πράξει».

Τι γίνεται όμως με την επόμενη ημέρα των κυανόλευκων; Σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται και ποια είναι η αίσθηση του ιδίου για αποιχώρηση του Σπύρου Παπαθανασάκη;

«Εμάς μας καίει η επόμενη ημέρα. Γίνονται ραντεβού με κάποιους ανθρώπους και θεωρώ ότι μέχρι το τέλος της Κυριακής θα έχουμε εξελίξεις. Ηρθε η ώρα να αποχωρήσει ο κ. Παπαθανασάκης, έχει κατασταλάξει μέσα του αυτή η ιδέα και είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει.

Περιμένουμε και εμείς τις συζητήσεις με τον κ. Καγιούλη και με ακόμη έναν με τον οποίο συνομιλεί».

Τέλος ο Νίκος Βαφειάδης μίλησε και για την επιφυλακτικότητα που φέρεται να υπάρχει στο πρόσωπο του Νίκου Καγιούλη που όπως έχει δηλώσει ο ίδιος επιθυμεί να είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

«Την επιφυλακτικότητα τη διαλύεις με τη συνέπεια. Ο κ. Καγιούλης μιλάει με τον κ. Παπαθανασάκη και περιμένουμε τις αποφάσεις. Επειτα θα καλέσουμε το νέο επενδυτή, όποιος και αν είναι αυτός, ως ιδρυτικό σωματείο για να ζητήσουμε το 10% αλλά και για να μπει άτομο στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Αν αναλάβει ο κ. Καγιούλης πρέπει να ελεγχθεί από την ΕΕΑ όπως και οι συνεργάτες του.

Η κατάσταση δεν θα είναι ίδια με πέρυσι, θα ασκηθεί έλεγχος όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες. Το θέμα είναι να μην γίνουν τα ίδια λάθη και να μην… σκάσει η χειροβομβίδα και μετά μάθουμε τι έγινε. Το βασικό είναι ο επενδυτής να έχει τιμιότητα και ειλικρίνεια».

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top