- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μπατάκης: «Ας έπαιρνε προσωπικό δάνειο ο Παπαθανασάκης»

Ο Τέλης Μπατάκης μίλησε στον Arena fm για την κατάσταση στον Ηρακλή, δηλώνοντας την αποστροφή του για την κατάληξη της υπόθεσης και το όλο σκηνικό στον Ημίθεο.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ας πήγαινε ο Παπαθανασάκης σε ένα πιστωτικό ίδρυμα, ο ίδιος όμως και όχι ο Ηρακλής, να πάρει ένα δάνειο. Να μην έχει 800.000;
Να φωνάζουμε ότι είναι άδικο αυτό που γίνεται με τον Ηρακλή και εσύ να μην έχεις πάει ούτε στον πρώτο βαθμό ούτε στον δεύτερο και πας στο διαιτητικό;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Όσο για την επόμενη μέρα, τόνισε: «Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα; Το πρώτο είναι που θα παίξει ο Ηρακλής; Με τι όνομα θα παίξει; Δεν μπορώ να δω αυτόν τον Ηρακλή. Δεν είναι ο δικός μου ο Ηρακλής αυτός. Αυτά τα μπασταρδεμένα πράγματα με τα ονόματα δεν είναι σωστά. Ο ΠΑΟΚ κρατήθηκε όπως είναι. Δεν πήγε σε άλλο καθεστώς..

Ας κάνει κάποιος ασφαλιστικά μέτρα τώρα. Πρέπει ο Ηρακλής να βρει έναν τρόπο να παγώσει αυτό που πάει να γίνει τώρα. Ας παρέμβει το Υπουργείο Αθλητισμού. Οι Ηρακλειδείς για να συσπειρωθούν πρέπει να υπάρχει όραμα. Πάντως είναι τραγωδία για την πόλη να υπάρει μια ομάδα».