Αντωνέλης: “Ο Ηρακλής χρειάζεται ένα θαύμα”

Ο Χρήστος Αντωνέλης μίλησε για το θολό τοπίο σχετικά με την επόμενη ημέρα του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε στην “Arena press”:

« Δεν γίνεται να μην στεναχωριέσαι όταν βλέπεις αυτή την κατάσταση για την ομάδα του Ηρακλή. Είχαμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις στο πρόσφατο παρελθόν και ελπίζαμε ότι δεν θα τις ξαναζούσαμε. Δυστυχώς όμως και πάλι βρεθήκαμε την ίδια κατάσταση και ίσως χειρότερα από την στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει επόμενη μέρα στην ομάδα»

Μπορεί να γίνει κάτι αυτή την στιγμή;

«Καταρχήν θα πρέπει να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Δυστυχώς αυτός είναι που έχει τις μετοχές και παίρνει τις αποφάσεις. Θεωρώ ότι δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει έτσι τον Ηρακλή και θα επιδιώξει να συνεχίσει με κάθε τρόπο. Έτσι όπως δεν θα υπάρχει Ηρακλής. Δεν μπορώ να δω καμία λύση με τον Παπαθανασάκη να είναι ακόμα στην ΠΑΕ».

– Έχετε κάποια επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ηρακλή;

«Προσπαθώ να είμαι σε επικοινωνία με την επιτροπή σωτηρίας της ομάδας. Έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και προσπάθησαν να σώσουν τον Ηρακλή στην δικαστική μάχη που είχε. Ενημερώνομαι όσο μπορώ και είμαι σε επικοινωνία μαζί τους, αλλά μόνοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

-Δηλαδή τώρα τι μπορεί να γίνει;

« Μαθαίνω ότι προσπαθεί να αναλάβει την ομάδα ο Νίκος Καγιούλης, αλλά έχει και αυτός ευθύνες. Όταν τον είχαμε προσεγγίσει και του είπαμε να πάρουμε την ομάδα ακόμα και με την δική του συνδρομή, είχε πει ότι δεν μπορεί να «πουλήσει» τους φίλους του. Τώρα βρίσκεται και αυτός σε χειρότερη θέση αλλά δεν μας είχε ακούσει. Θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα».

-Τι χρειάζεται τώρα ο Ηρακλής;

«Ένα θαύμα! Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσουμε το ενδεχόμενο για μια νέα επανεκκίνηση της ομάδας, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να εκτιμηθεί εφόσον εξαντληθούν όλα τα ενδεχόμενα».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top