Παράδωσε αμέσως τις μετοχές!!!

Απαίτηση – απάντηση του αγανακτισμένου «κυανόλευκου» κόσμου, που αντιδρά στα συνεχιζόμενα «παιχνίδια» του μεγαλομετόχου, ενώ ΠΑΕ και ομάδα οδεύουν προς τον απόλυτο – πλέον – αφανισμό…

Το «είμαι εδώ, δεν θα απαλλαγείτε από εμένα και αδιαφορώ για τις αντιδράσεις και την καταστροφή που σπέρνω» του Σπύρου Παπαθανασάκη το έχουμε εισπράξει επανειλημμένα τα τελευταία δύο χρόνια, μετά τα «αποκαλυπτήρια» των ανύπαρκτων δυνατοτήτων του, ως προς την υποστήριξη της προοπτικής της ομάδας. Το ότι επιθυμεί να συνεχίσει τα «παιχνίδια» του, προκειμένου να διατηρήσει την ιδιοκτησία της ΠΑΕ είναι περισσότερο από σαφές.

Εξάλλου, ήδη μέσω δικών του ανθρώπων έχει ενημερώσει το περιβάλλον του Ηρακλή για την πρόθεσή του να συνεχίσει, «αντικαθιστώντας» τον Νίκο Καγιούλη με τον Γιώργο Τρίκκα στα της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας. Αυτό – προφανώς – επιτάσσει το δικό του, το προσωπικό του (και μόνο) συμφέρον, με τις συνέπειες να του είναι αδιάφορες. Όπως απολύτως αδιάφορο του είναι και το γεγονός ότι αυτή η μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, αυτός ο τεράστιος Σύλλογος έφτασε εδώ που έφτασε εξαιτίας των δικών του ακραίων οικονομικών αδυναμιών, με τον ίδιο να μην παραιτείται, ως κίνηση ελάχιστης συμβολής προς τη θετική κατεύθυνση.

Ο κόσμος της ομάδας, απολύτως αγανακτισμένος περνά το δικό του πανίσχυρο και απόλυτο μήνυμα. Δεν του επιτρέπει, πλέον, κανένα περιθώριο ελιγμών, διαπραγματεύσεων και παλινωδιών. Τον καλεί να παραδώσει αμέσως το μετοχικό πακέτο, που κατέχει, χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα. Χωρίς «ναι μεν, αλλά» και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Όλοι όσοι ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ιδίως με το – εξαιρετικά ιδιαίτερο και «ιδιογενές» – Ελληνικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν και αποδέχονται ότι διακυβεύουν σε σημαντικότατο βαθμό τα χρήματά τους, μέσω της σχετικής επένδυσης που πραγματοποιούν στην ομάδα την οποία αναλαμβάνουν. Πολλώ δε μάλλον όταν ο επίδοξος ιδιοκτήτης είναι σαθρός επιχειρηματικά και οικονομικά, όπως αποδείχθηκε ο Σπύρος Παπαθανασάκης (στην πορεία, βεβαίως, αλλά ο ίδιος – προφανέστατα – γνώριζε που «πατούσε» σε επίπεδο οικονομικής δυναμικής).

Για αυτό, λοιπόν, με την καταστροφή να έχει προ πολλού επέλθει και πριν τον ολοκληρωτικό αφανισμό, ο κόσμος του Ημίθεου απαντά ξεκάθαρα και με απολυτότητα στα «παιχνίδια προθέσεων» του Ελληνοκαναδού ότι καμία άλλη επιλογή του, καμία άλλη δήθεν «λύση», την οποία ο ίδιος προωθεί, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή και να υποστηριχθεί από το Σύλλογο.

«Εδώ και τώρα παράδωσε άνευ όρων τις μετοχές και αποχώρησε», είναι η προσταγή του βασανισμένου και αδικημένου αυτού οπαδικού λαού. Σαφέστατα, εμπρός στην οικονομική και αγωνιστική καταστροφή, που επέφερε και στα ογκώδη χρέη, που δημιούργησε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, το μόνο που δεν αναλογεί είναι… αντίτιμο πώλησης των μετοχών του…

Να προχωρήσει, λοιπόν, πάραυτα στην παράδοση των μετοχών του στο Ιδρυτικό Σωματείο και να εξαφανιστεί από την πραγματικότητα του Ηρακλή, ώστε ο Σύλλογος να μπορέσει – με ανοικτούς δρόμους και χωρίς απελπιστικά βαρίδια – να επιλέξει τον επόμενο μεγαλομέτοχο, που θα είναι απαλλαγμένος από υποχρεώσεις έναντι του ανθρώπου που έφερε σε αυτήν τη θέση την ομάδα. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και κανείς Ηρακλειδέας δεν μπορεί να ανεχθεί, πλέον, τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Τέλος…

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top