Οπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν στον ΣΥΡΙΖΑ

Κρίση, νευρικότητα και εντάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ελέω Ηρακλή!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Νευρικότητα και αρκετές γκρίνιες καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης. Η αξιολόγηση και η συμφωνία με τους δανειστές δεν έφερε τα αναμενόμενα χαμόγελα στο κυβερνών κόμμα, κάτι που φάνηκε και στην τελευταία κλειστή κομματική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Η κομματική συνάντηση, που δεν έγινε και πολύ γνωστή, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα σε χώρο της ΔΕΘ, με τη συμμετοχή όλων των μελών των Νομαρχιακών της κεντρικής Μακεδονίας αλλά και αρκετά προεδρεία τοπικών κομματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, ενώ ομιλητής ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στην εκδήλωση επικράτησαν υψηλές θερμοκρασίες. Και γιατί ο καύσωνας ήταν εκείνη την ημέρα ιδιαίτερα μεγάλος, αλλά και γιατί ακούστηκαν πολλές κριτικές για τη συμφωνία, τα μέτρα που τη συνοδεύουν και για πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής, όπου οι κομματικοί δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι.

Προσθέστε σε αυτό όλο αυτό το κλίμα και την έντονη γκρίνια που υπάρχει σε πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τη στάση της κυβέρνησης και του κόμματος στην υπόθεση του υποβιβασμού Ηρακλή, που επίσης έχει δημιουργήσει εσωτερικές συζητήσεις. Κι αυτό γιατί πέραν όλων των άλλων το σωματείο θεωρείται σχετικά φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αρκετοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οπαδοί του Γηραιού.

ΠΗΓΗ:MYPORTAL.GR

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top