Χουάντερσον: “Αγαπώ τον Ηρακλή”

Εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να επιστρέψει στους “κυανόλευκους”

Στην εφημερίδα “Arena press” μίλησε ο Σίλβα Χουάντερσον, ο οποίος δήλωσε στεναχωρημένος για όσα περνάει η ομάδα και πως ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι του βραζιλιάνου τερματοφύλακα με την ομάδα του Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τερματοφύλακα:

«Είμαι στεναχωρημένος. Πριν από δυο μήνες ήμουν χαρούμενος και περήφανος, όταν είχαμε καταφέρει μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε τον στόχο και να παραμείνουμε στην κατηγορία, κόντρα στα προγνωστικά. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία για το πρόβλημα που υπήρχε με την αφαίρεση βαθμών  και στην συνέχεια με την μη  αδειοδότηση, αλλά όπως αποδείχτηκε , αυτό ήταν τελικά καταστροφικό. Τώρα είμαι απογοητευμένος και στεναχωρημένος, γιατί είναι κάτι που δεν είναι δίκαιο για την ομάδα του Ηρακλή».

Συνεχίζοντας ο πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή συμπλήρωσε :

«Έμεινα πέντε χρόνια στον Ηρακλή και νιώθω ότι είναι το σπίτι μου. Τώρα η κατάσταση είναι περίπλοκη , αφού δεν γνωρίζει κανένας αν θα αγωνιστεί στην δεύτερη ή στην τρίτη κατηγορία. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να βγει μπροστά και να βοηθήσει, αλλά είναι άδικο να κερδίζεις μέσα στο γήπεδο και να χάνεις στο δικαστήριο».

Σχετικά με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του τόνισε:

« Έχω μια καλή πρόταση από την Τουρκία και θα πρέπει να απαντήσω. Με προσέγγισαν αρκετές ομάδες, αλλά καμία δεν έκανε πρόταση. Θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, αφού ξέρω πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχω συνηθίσει. Αντίθετα θα είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστώ σε κάποια άλλη χώρα. Είμαι όμως επαγγελματίας και θα κοιτάξω το καλύτερο».

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας»

Ο βραζιλιάνος τερματοφύλακας , θεωρεί ότι αδικήθηκε ο Ημίθεος και εξήγησε τους λόγους, όπως επίσης και την στάση του απέναντι στην ομάδα:

«Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν ήταν όμως εφικτό να υπάρχει θετική εξέλιξη. Αγαπώ τον Ηρακλή και θέλω να φύγω αφήνοντας ανοικτή την πόρτα. Νομίζω ότι το έχω πετύχει αυτό και κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω.  Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, για την αγάπη που μου έδειξαν και να γνωρίζουν ότι με έκαναν τον πιο φανατικός φίλαθλο της ομάδας. Είμαι σίγουρος κάποια στιγμή θα συναντηθούν οι δρόμοι μας».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top