- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ξεκινούν οι “ζυμώσεις” για την επόμενη ημέρα

Η πρωτοφανής και ΣΚΑΝΔΑΩΔΗΣ απόφαση του Διαιτητικού της ΕΠΟ, με τις ευλογίες της Σούπερ Λιγκ, υποβίβασαν για τρίτη φορά τον Ηρακλή, ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, οδηγόντας τον παρανόμως στη Football League.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν στον Ηρακλή, θα πρέπει άπαντες να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα του συλλόγου, η οποία για την ώρα αποτελεί ερωτηματικό.

Είναι δεδομένο πως με Παπαθανασάκη-Καγιούλη, επόμενη ημέρα δεν μπορεί να υπάρξει. Οι λόγοι προφανής και δεν χρήζουν ιδιαίτερης αναφοράς.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την ομάδα και που θα αγωνιστεί αυτή; Διότι χωρίς την παρουσία ενός επενδυτή που θα μπορέσει άμεσα να δώσει λύσεις ρευστότητας, η ομάδα θα είναι αδύνατον να συμμετάσχει στη Football League και να ανταπεξέλθει στα χρέη που έχει, αλλά και να δημιουργήσει μία  ανταγωνιστική ομάδα.

Επίσης, ο δρόμος της Γ’ Εθνικής δεν αποτελεί λύση και είναι κάτι που θα πρέπει να αποκλειστεί, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί για το τι ακριβώς ισχύει για τα χρέη, εξαιτίας της αλλαγής των νόμων.

Τις “ζυμώσεις” για την επόμενη ημέρα τις έχει αναλάβει το Ιδρυτικό σωματείο και το πρώτο βήμα που έχουν προγραμματίσει είναι να γίνει άμεσα η συνάντηση με τον Παπαθανασάκη, προκειμένου να του τονιστεί για πολλοστή φορά πως ο μοναδικός δρόμος που έχει να επιλέξει είναι να παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ τις μετοχές του.