Ιδρ. Σωματείο: Ευχαριστήριο για τις εργασίες στη Μίκρα

Με νέα ανακοίνωσή του το Ιδρυτικό Σωματείο ευχαριστεί τους χορηγούς, που αφορούν στις εργασίες αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

«Λόγω της κρισιμότητας των προηγούμενων ημερών δεν εκδόσαμε ως οφείλαμε ευχαριστήρια ανακοίνωση στις εταιρείες αλλά και στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας στο κάλεσμα που κάναμε για την συγκέντρωση των χρωμάτων για την επισκευή και το βάψιμο του κτιρίου των ακαδημιών στην Μίκρα όπως και για την επισκευή του αποχετευτικού αγωγού. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιδρυτικού Σωματείου Ηρακλής 1908 ευχαριστεί θερμά για την χορηγία- συγκέντρωση των υλικών τις κάτωθι εταιρείες και ιδιώτες:

1) Pergo Technica (Παρασκευαΐδης Γιώργος)

2) Duralac (Κόντας Κωνσταντίνος)

3) Καλφόπουλος (Χρώματα-Σιδηρικά)

4) Στεργίου Ελευθέριος (Δικηγόρος)

5) Σιδηρόπουλος Δημήτριος

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Σουάνη Σταύρο για την χορηγία κλειδαριών ασφαλείας και πόμολων για τις εξωτερικές πόρτες του κτιρίου των ακαδημιών. Τέλος ευχαριστεί θερμά και τον Κύριο Αναστασιάδη για την πολύτιμη βοήθεια του για την επισκευή του αποχετευτικού αγωγού στην Μίκρα.

Πλέον είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την αποκατάσταση στο κτίριο των ακαδημιών με εθελοντές και ανακοινώνουμε ότι αυτό θα γίνει με την συμμετοχή όλων των φορέων του Συλλόγου αλλά και την βοήθεια του απλού κόσμου».

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top