Πατέλης: “Να τελειώνουμε με Παπαθανασάκη-Καγιούλη”

Φανερά αγανακτισμένος ζητάει άμεση διοικητική αλλαγή.

Ο δικηγόρος και πρώην διοικητικός παράγοντας των “κυανόλευκων” ,Θεόφιλος Πατέλης, μίλησε στο Metropolis 95,5 για την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου να υποβιβάσει τον Ηρακλή. Ενώ ακόμα έστειλε το δικό του μήνυμα για διοικητική αλλαγή στους “κυανόλευκους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το που βασίστηκε η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Ηρακλή: «Είναι δεδομένο ότι η απόφαση βασίστηκε στην απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ. Πρόκειται για έγκλημα, είναι μια απόφαση καθοδηγούμενη. Υπήρχε πολύ παρασκήνιο στην υπόθεση και ο Ηρακλής ήταν ο εύκολος στόχος. Εγινε το χατίρι κάποιων παραγόντων της Σούπερ Λιγκ να πέσει ο Ηρακλής και να μείνει ο Λεβαδειακός. Φάνηκε ότι όλη τη χρονιά ο Ηρακλής και ο κόσμος του ενοχλούσε. Η απόφαση του 2015 της Σούπερ Λιγκ δεν ισχύει γιατί άλλαξε ο ΚΑΠ και δεν μπορούσε να ισχύσει. Ο κ.Παπαθανασάκης είναι ο κύριος υπεύθυνος και ο κ.Καγιούλης που τον στήριξε. Η προετοιμασία για το δικαστήριο, για την αδειοδότηση και γενικότερα οι κινήσεις της ΠΑΕ ήταν για γέλια. Η Θεσσαλονίκη δεν εκπροσωπείται σωστά».

Για την ήττα του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης: «Εγώ αισθάνομαι περήφανος που δεν είμαι μέλος του συστήματος. Δεν θα ήθελε ο Ηρακλής να είναι μέρος αυτού. Η δυναμική του Ηρακλή και του Αρη παραμένει ακόμη και στη Β και στη Γ Εθνική. Ο Ηρακλής δεν θα πεθαίνει, θα επιστρέψει όπως πρέπει. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή τη γάγγραινα που λέγεται Παπαθανασάκης-Καγιούλης. Να φύγουν αυτοί και ο Ηρακλής θα βρει τον δρόμο του γιατί είναι μαγαζί-γωνία. Οι επιλογές του συστήματος να τα βάλει με τον Ηρακλή θα φανεί και στις εκλογές που θα ζητήσουν πολλοί την ψήφο του κόσμου του Ηρακλή και θα δείτε τι θα γίνει».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top