Νέα ανακοίνωση Super 3 υπέρ Ηρακλή!

Νέα παντελονάτη ανακοίνωση από τον “κιτρινόμαυρο” σύνδεσμο!

Διάφορα, Επικαιρότητα

Πιστεύατε ότι η βρωμιά σας θα αλλοτριώσει τις ψυχές μας.

Έχετε μάθει στην ζωή σας ότι πρέπει να γίνεστε πολύ “έξυπνοι” και πολύ “συνεργάσιμοι” με την σαπίλα για να καρπωθείτε το οτιδήποτε από κάποιον που ψυχορραγεί….. Είστε εσείς που πιστεύετε ότι ως άνωθεν θεοί έχετε το δικαίωμα να κάνετε ευθανασία στον αδύναμο που δεν κάθεται στα γόνατα όταν συνυπάρχει στον χώρο σας.
Είστε εσείς που σαν σύγχρονοι “Aρτέμιδες Μάτσες” θα συνεργαστείτε με το τραπεζικό σύστημα να πάρετε το σπίτι του αδύναμου σε πλειστηριασμό.

Είστε εσείς αυτοί που θα κάνετε πλαστή διαθήκη με σύμμαχο το “Κράτος δικαίου” ειδικά της αριστεράς για να καρπωθείτε την κληρονομιά από κάποιον που αργοπεθαίνει.
Εσείς οι ίδιοι που σε ένα τροχαίο θα κοιτάξετε δεξιά – αριστερά και θα βάλετε τα χέρια στην τσέπη για να ψειρίσετε αυτόν που ξεψυχάει…..

Είστε εσείς οι μεγαλοδημοσιογράφοι γιουσουφάκια που ενώ σκάβεται τον τάφο του άλλου όταν ξεψυχάει τσιρίζετε υποκριτικά και καταριέστε αυτόν που προκάλεσε το μοιραίο ενώ πριν έχετε συνεργαστεί μαζί του…!!!
Σταματήστε να τσιρίζετε ψεύτες, υποκριτές , ανθρωπόμορφα τυπάκια μυρίζει οχετός η αναπνοή σας.
Είχαμε και έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε με κινητοποιήσεις την καθημερινότητα της πόλης…!!!!
Μπορούσαμε και είχαμε την δύναμη να καλέσουμε και να συνδιαλλαγούμε με βουλευτές και πολιτικάντζες μαζί με τους συμμάχους τους της και καλά αριστεράς…

ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΙΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ!!!!

Δεν θα τσιρίξουμε αυτήν την στιγμή!!!
Δεν θα τσιρίξουμε για να ξεσπάσουμε!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΗΣ , θα έρθουμε όρθιοι και περήφανοι όπως μας αρμόζει και τότε θα ψάχνετε λαγούμια!!!
Θα συσπειρωθούμε , θα παγώσουμε το βλέμμα μας και θα ξανά συναντηθούμε με όλους εσάς όπως πρέπει…. όχι στα γόνατα όπως θα θέλατε….
Όσο για εσάς εργολαβικά δημοσιογραφικά γιουσουφάκια της πόλης, υπαλληλίσκοι της διχόνοιας και της προπαγάνδας πηγαίνετε σε κανένα παιδότοπο να πανηγυρίσετε με τον υιό, μην ξεχάσετε να καλέσετε τον Κομπότη μαζί με τον κουμπάρο του , Γκαγκάτση, (διορισμένο από εσάς , αξιωματούχο της Λίγκας) και τον υιό του.
Το όπλο μας είναι η ενότητα και η συσπείρωση σε όλα τα τμήματα απέναντι σε όλο αυτό το σύστημα που με το καινούργιο όνομα της εξυγίανσης και με την συνδρομή της πολιτείας έχει βρομίσει περισσότερο το ήδη βρόμικο τοπίο του αθλητισμού.

Υ.Γ. Για τον κόσμο του Ηρακλή “…και καλή τύχη μάγκες…”

Σχετικά Άρθρα

Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι, που αφαίρεσαν μπλούζα 16χρονου Ηρακλειδέα…

Διάφορα

Zέρβας: “Όχι στους ανεγκέφαλους ροπαλοφόρους – Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν!”

Διάφορα

Back to Top