Καγιούλης: “Περιμένω απάντηση από τους επενδυτές”

Οι δηλώσεις του Νίκου Καγιούλη στο Metropolis 95,5

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για την επόμενη μέρα που ξημερώνει για τον Ηρακλή μίλησε στο Metropolis 95.5 o Νίκος Καγιούλης.

Ο Ελληνογερμανός μάνατζερ τοποθετήθηκε για τον υποβιβασμό των «κυανόλευκων» μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Ηρακλή ακόμα και μετά τον υποβιβασμό του στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καγιούλης:

Για το αν περίμενε αυτό που συνέβη και ποια είναι η επόμενη μέρα στον Ηρακλή: «Είμαι πολύ οργισμένος με αυτά που έγιναν εχθές. Μια κατάφωρη αδικία, παρανομία εις βάρος του Ηρακλή, δεν θέλω να πάρω αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Θέλω να ηρεμήσω δυο μέρες γιατί σημασία έχει το μετά. Αυτό που έκαναν αυτοί οι άνθρωποι είναι παράνομο. Απορώ πως κοιμούνται. Είτε λέγονται υπουργός δικαιοσύνης είτε οτιδήποτε άλλο. Ποια εμπιστοσύνη να έχουμε στην ελληνική δικαιοσύνη όταν αυτοί οι άνθρωποι παρανομούν; Πρέπει να παραιτηθούν άμεσα».

Για το ποιος έριξε τον Ηρακλή: «Αυτοί που βρίσκονται πάνω από τους δικαστές. Η γνωστή παράγκα. Είτε λέγεται Λεβαδειακός είτε Superleague».

Για το αν μίλησε με τον Παπαθανασάκη: «Μίλησα χθες δυο φορές, αλλά θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά τις επόμενες μέρες για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Εκείνος ξέρει καλύτερα που χρωστάει και τι συμβόλαια έχει».

Για το που θα παίξει του χρόνου ο Ηρακλής: «Εγώ θέλω να παίξει στην Β’ Εθνική. Θα το συζητήσω με τους επενδυτές για να δω αν τους λέει κάτι η προοπτική της Β’ Εθνικής. Ας αναρωτηθεί ο υπουργός αθλητισμού που θέλει την κάθαρση, ας αναρωτηθεί ο υπουργός δικαιοσύνης που έχει τέτοιους δικαστές γιατί πέφτει ο Ηρακλής. Το μήνυμα το πήραμε όταν άλλαξαν οι δικαστές. Οι δικαστές, η δικαιοσύνη και ο Κομπότης είναι παράνομοι. Όχι ο Ηρακλής».

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στην Β’ Εθνική: «Θεωρώ ότι με ένα πλάνο τριετίας ανόδου της ομάδας στην Α’ Εθνική, την οικογένεια του Ηρακλή και τους επενδυτές, μπορεί. Όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι. Βεβαίως όλα εξαρτώνται από τον μεγαλομέτοχο, τον κ. Παπαθανασάκη».

Για τον νέο νόμο που προβλέπει ότι όποια ομάδα πέφτει στην Γ’ θα πρέπει να μένει εκεί τρία χρόνια: «Γι’ αυτό θέλω να το αποφύγω. Πρέπει να μείνουμε στην Β’. Υπήρχαν και άλλοι έτοιμοι επενδυτές εφ’ όσων η ομάδα έμενε στην Α’ Εθνική. Τώρα ανατρέπονται όλα».

Για το πότε θα δώσει ο ίδιος μια ξεκάθαρη απάντηση: «Μέσα στις επόμενες δύο με τρεις μέρες. Περιμένω απάντηση από τους επενδυτές. Να αλλάξουν γνώμη. Ο επενδυτής του κ. Παπαθανασάκη είναι Ρώσος, οι δικοί μου Έλληνας και Γερμανός».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top