Τζιτζικώστας-Πατουλίδου: «Να τηρηθεί ο νόμος»

«Δεν δεχόμαστε αδικίες σε βάρος των ομάδων μας» η κοινή τους τοποθέτηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αν δεν είχε δίκιο ο Ηρακλής, αν ο νόμος δεν ήταν τόσο ξεκάθαρος, αν δεν ήταν τόσο κραυγαλέα η υπόθεση, δεν θα υπήρχαν τόσες πολλές και χαρακτηριστικές τοποθετήσεις Βουλευτών, τοπικών αρχόντων και κομμάτων, εκτός των χιλιάδων Ηρακλειδέων και του κοινού ποδοσφαιρικού αισθήματος που επικρατεί ανά την Ελλάδα απ’ όσους ποδοσφαιρόφιλους παρακολουθούν τις εξελίξεις κι έχουν ταχθεί υπέρ του Ηρακλή.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, σε κοινή ανακοίνωση-δήλωσή τους, επανέλαβαν την ξεκάθαρη στάση τους υπέρ του Ηρακλή.

Αναλυτικά και ενόψει της αυριανής εκδίκασης τονίζουν:

«Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην ελληνική δικαιοσύνη που ως θεματοφύλακας της ισονομίας, θα αποτρέψει την όποια απόπειρα άνισης μεταχείρισης του Ηρακλή. Ζητάμε να τηρηθεί ο νόμος για όλες τις ομάδες, με κριτήρια ισοτιμίας. Δεν δεχόμαστε αδικίες σε βάρος των ομάδων μας. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θεσμικοί φορείς να σεβαστούν και να εφαρμόσουν το νόμο, χωρίς διακρίσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς προκατάληψη, με σεβασμό στην ιστορία του Ηρακλή και το φίλαθλο πνεύμα».

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top