Σημαιοφορίδης: “Ο Ηρακλής θα έπρεπε να δικαιωθεί”

Ενώ ακόμη υποστήριξε ότι υπάρχει αίσθημα αδικίας

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο δικηγόρος του Ηρακλή από την πλευρά της Επιτροπής Σωτηρίας ,Λάκης Σημαιοφορίδης ο οποίος επισήμανε πως υπάρχει άνιση μεταχείριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το πρώτο του σχόλιο ήταν: «Θα μπορούσα να κάνουμε καλύτερο σχολιασμό αν γνωρίζαμε το σκεπτικό της απόφασης. Όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί αυτή η απόφαση θα γνωρίζουμε τι γίνεται. Σε καθαρά νομικό πεδίο ο Ηρακλής έπρεπε να δικαιωθεί και εγώ επιμένω σε αυτό. Είναι ένα μήνυμα που πέρασε προς όλους, ότι ο Ηρακλής χρωστάει σε όλους και τι ζητάει, έτσι ισχυρίστηκε ο κ.Οικονομάκης. Θεωρώ ότι όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του διαιτητικού. Με φόβισε το γεγονός ότι ο πρόεδρος μίλησε για τα οικονομικά του Ηρακλή, αυτό μου δείχνει ότι οι δικαστές πήγαν σε άλλο πεδίο. Αν ήταν να μιλήσουμε για την βιωσιμότητα των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, οι μισές και πάνω δεν έχουν βιωσιμότητα. Το νομικό πεδίο έπρεπε να απασχολήσει και τους δικαστές».

Για τους ασαφείς κανονισμούς: «Δεν γίνεται με κανονισμούς-λάστιχο να προσπαθούν να απονείμουν δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ πρέπει να αλλάξει αυτούς τους κανονισμούς και φτάνουμε στο σημείο της ερμηνείας, με τον ανθρώπινο παράγοντα να έρχεται κατά το δοκούν να αλλάζει τον κανονισμό. Αυτό που συμβαίνει είναι να υπάρχει αδικία που έχει ως συνέπεια τα επεισόδια στα γήπεδα».

Και τελείωσε το σχόλιο του λέγοντας: «Εχουμε φτάσει σε ένα σημείο κανείς να μην έχει εμπιστοσύνη για κανέναν. Υπάρχει άνιση μεταχείριση, αίσθημα αδικίας και καταλήγουμε σε φαινόμενα όπως τα σημερινά και αφήνουν ερωτηματικά που βάζει ένας κοινός νους».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top