ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Υποβίβασαν τον Ηρακλή, κράτησαν τον Λεβαδειακό!

Οπως το 1980, όπως το 2011 έτσι και το 2017 με απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ ο Ηρακλής υποβιβάζεται (και πάλι εξωαγωνιστικά) στη Football League…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και όπως μετέδωσε το “Αθλητικό Metropolis 95,5”, το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ υποβίβασε τον Ηρακλή με ψήφους 5-0 και αποφάσισε να παραμείνει ο Λεβαδειακός στην κατηγορία.

To σύστημα είναι ΕΔΩ. Με μία πρωτοφανή απόφαση οι κατά τ’ άλλα τακτικοί δικαστές αποφάσισαν να κρατήσουν στη Super League, τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό του Γιάννη Κομπότη, με ψήφους 5-0, ενώ επίσης οι Βοιωτοί επικράτησαν με 4-1 και στην υπόθεση με τον Αρη.

Για μία ακόμα φορά τρίτη στην ιστορία του Ηρακλή, η ομάδα υποβιβάζεται εξωαγωνιστικά με μία ακόμα ποινή ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Με μία ποινή που είναι κόντρα σε κάθε λογική. Κόντρα σε όλα όσα δήλωναν όλο αυτό το διάστημα, νομικοί, πολιτικοί, πρόεδροι ΠΑΕ.

Αλήθεια, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής και ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αυτή την κάθαρση ήθελαν; Αυτό το ποδόσφαιρο επιθυμούσαν;

Ντροπή και αίσχος!!!

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top