«Να αποκαταστήσουν το δίκαιο για τον Ηρακλή οι δικαστές»

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη στον “Arena FM”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μίλησε στον “Arena FM” και μεταξύ άλλων τόνισε:

“Όλο αυτό το διάστημα έγιναν όλες εκείνες οι διαδικασίες που έπρεπε, για να στηρίξουμε το δίκαιο και όχι μια συγκεκριμένη ομάδα. Το ότι έχει στοχοποιηθεί ο Ηρακλής είναι ξεκάθαρο. Το δίκαιο του Ηρακλή είναι αυταπόδεικτο. Κάνω έκκληση στους δικαστές. Ο Ηρακλής κέρδισε την παραμονή του μέσα στο γήπεδο. Δε γίνεται να αλλάζουν οι κανονισμοί μέσα στην περίοδο.

Οι ευθύνες της ΕΠΟ και της Σούπερ λιγκ για αυτήν την καρικατούρα είναι ξεκάθαρες. Πρέπει να αποκαταστήσουν το δίκαιο οι δικαστές.

Υπάρχουν παράγοντες που εισπράττουν τα έσοδα, ρίχνουν τις ομάδες και πολύς κόσμος κλαίει για τα δεδουλευμένα.

Πέρσι μπλοκάραμε τα έσοδα από τη μεταγραφή του Βέλλιου και μειώθηκε το χρέος του Ηρακλή. Καλούμαστε να καθαρίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο από δήθεν επενδυτές.

Ως βουλευτής στηρίζω το σύνολο των ομάδων που αποτελούν κομμάτι από την ιστορία της πόλης. Σήμερα στέκομαι στο πλευρό του Ηρακλή, αύριο θα σταθώ στο πλευρό του Άρη, αύριο έχω ραντεβού με την ΔΕΗ για να μη μείνει χωρίς ρεύμα ο Απόλλωνας Καλαμαριάς.

Για όσο διάστημα είμαι στην πολιτική θα είμαι στο πλάι κάθε ομάδας της πόλης. Δεν είμαι κυβέρνηση, δεν είμαι ΕΠΟ,  αλλά με τη θεσμική μου ιδιότητα θα βοηθήσω όπου μπορώ”.

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top