Βασιλειάδης: «Νικητές στη μάχη κατά της διαφθοράς, θα επιστρέψει η κανονικότητα»

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και προανήγγειλε ριζικές αλλαγές στη διαιτησία, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων και τη βία στα γήπεδα

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «24/7» ο κ. Βασιλειάδης: «Με τροπολογία και με τις εκλογές που θα γίνουν στην ΕΠΟ, θα αλλάξει το καταστατικό. Έχουμε ζητήσει διαφάνεια και λογοδοσία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι υπάρχει η αίσθηση της διαφθοράς και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιστρέψει το ποδόσφαιρο στην κανονικότητα: «Χρειάζονται 2-3 χρόνια ηρεμίας και αποφάσεων, αλλά θα δώσουμε τη μάχη, την επόμενη ημέρα θα είμαστε νικητές».

Αναφερόμενος στη διαιτησία, τόνισε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μπει στην ουσία του ζητήματος και εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις. «Μπαίνουμε για πρώτη φορά στην ουσία του ζητήματος. Πρέπει να σπάσει ο κύκλος της σχέσης παραγόντων – διαιτητών», ενώ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων είπε: «Η δικαιοσύνη θα ενεργεί άμεσα, οι αποφάσεις θα βγαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι ποινές θα είναι βαριές. Θα αυστηροποιηθεί το πλαίσιο».

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top