- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Αυτά μου είπε ο Παπαθανασάκης…»

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5”:

Για την προ ημερών συνάντησή του με τον Παπαθανασάκη: «Ήθελε να μιλήσουμε για το διάστημα που πέρασε. Είχαμε να μιλήσουμε καιρό και με ευχαρίστησε γι’ αυτό που πρόσφερα. Δεν μπορούσαμε να συζητήσουμε κάτι άλλο. Η ομάδα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα που οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν έχει νόημα».

Για το αν του ζήτησε να παραμείνει στον Ηρακλή: «Προσπάθησε να πάει και προς τα εκεί τη συζήτηση, όμως, αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να συζητήσεις κάτι άλλο. Υπάρχει κάτι πολύ σοβαρότερο σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή».

Για το αν είναι ανοιχτός στο να παραμείνει στον Ηρακλή: «Δεν το έχω συζητήσει καν. Όποια απόφαση παίρνεις, πρέπει να ρυθμίζεις τις παραμέτρους εκείνης της στιγμής. Δεν είναι ωραίο να προγραμματίζεις με το αν. Συνήθως πέφτεις έξω ή απογοητεύεσαι με πράγματα. Προέχει αυτή τη στιγμή η σωτηρία της ομάδας. Υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες. Σε ό,τι έχει να κάνει με αποφάσεις πρέπει να δεις το πλάνο και γενικότερα τι υπάρχει για να πορευθείς».

Για τα κέρδη του από τη συνεργασία του με τον Ηρακλή: «Όταν συμφώνησα να πάω στον Ηρακλή μου έλεγαν όλοι τι πας να κάνεις. Εγώ από την πλευρά μου έβλεπα πως μόνο κερδισμένος μπορώ να βγω. Η ουσία είναι πως “μεγάλωσα” πολύ με τον Ηρακλή. Με ωφέλησε πολύ η παρουσία μου στον Ηρακλή».