Σκέψεις Βασιλειάδη για να μπει και η ΕΡΤ στο πρωτάθλημα

Η διαμάχη της Super League με την Nova παρακολουθείται από τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να βάλει την ΕΡΤ ως «συμπαίκτη» του συνδρομητικού στο πρωτάθλημα.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά την Γ.Σ. της ΕΠΟ, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να περιμένει πράξεις από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο προκειμένου να αναβαθμιστεί το προϊόν.

Άμεση σχέση έχει και το θέμα με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Super League και της Nova, την οποία παρακολουθεί ο Γιώργος Βασιλειάδης. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» και τον Βασίλη Βέργη ο υφυπουργός μπορεί να βάλει ως… συμπαίκτη της Nova στα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος και την ΕΡΤ!

 Ο Βασιλειάδης, βέβαια, προϋποθέτει πως τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα θα είναι ένα υγιές προϊόν προκειμένου να μπει στο παιχνίδι η δημόσια τηλεόραση και να ελεφρύνει παράλληλα το κόστος της Nova.

Αν αυτή η ιδέα προχωρήσει τότε η ΕΡΤ θα πάρει ένα πακέτο από τους αγώνες του πρωταθλήματος, σε ζώνες που θα συμφωνηθούν με το ανάλογο τίμημα.

Πηγή: SDNA

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top