- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Περιμένουμε την ΔΙΚΑΙΩΣΗ μας, τίποτα άλλο…”

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει αυτή:

Η Επιτροπή νιώθει την ανάγκη αρχικά να ευχαριστήσει τον πολυπληθή κόσμο του Ηρακλή που στις 4 Ιουλίου έδωσε το βροντερό παρών και στήριξε μαζικά την “Πορεία Δικαιώσης” του Ιστορικότερου αλλά και αρχαιότερου Σωματείου της Θεσσαλονίκης με τρόπο κόσμιο με παλμό αλλά και με ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση την τήρηση των νόμων και των κανονισμών μέχρι και την τελευταία τελεία τους.

Τονίζει ότι περιμένει από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της περί πάταξης της διαφθοράς και τους υπενθυμίσουμε σαν Επιτροπή Σωτηρίας ότι δεν τους ζητήσαμε καμία χάρη αλλά εφαρμογή των διατάξεων που διέπουν το αθλητικό δίκαιο και ΜΟΝΟ.

Τονίζει το ίδιο περιμένει και απο την πλευρά της αντιπολίτευσης των υπολοίπων κομμάτων και τους υπενθυμίσουμε και αυτούς σαν Επιτροπή Σωτηρίας ότι δεν τους ζητήσαμε καμία χάρη αλλά εφαρμογή των διατάξεων που διέπουν το αθλητικό δίκαιο και ΜΟΝΟ.

Τονίζει ότι δεν θα δεχθεί καμία άλλη απόφαση πλην της Δικαίωσης του τίμιου αγώνα της οικογένειας του Ηρακλή μιας και δεν υπάρχει γυρισμός στον δρόμο που χαράχθηκε χθες για την ΙΣΟΝΟΜΙΑ! Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Επιτροπή “Πρωτοβουλία για την Δικαίωση του Ηρακλή”