Παπαθανασάκης: “Έχω βάλει τρία εκατομμύρια”

Επιμένει για ενδιαφέρον επενδυτών από το εξωτερικό.

Στο ΣΠΟΡ ΦΜ 64,6 μίλησε ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή ,Σπύρος Παπαθανασάκης, δηλώνοντας πως έχει προτάσεις από την Κίνα και την Ρωσία αλλά μέλημα του είναι να δώσει την ομάδα σε καλά χέρια.Ακόμα μίλησε για όλα τα ζητήματα που αφορούν αυτή τη στιγμή την ομάδα του Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαθανασάκη:

-το ενδιαφέρον που υπάρχει από επενδυτές για τον Ηρακλή: «Οι Κινέζοι είναι fund, οι Ρώσοι είναι από παλιές οικογένειες στη Ρωσία και είναι ισχυροί οικονομικά, αλλά και καλοί άνθρωποι. Έχουν γίνει συζητήσεις και περιμένουν. Είχα οργανώσει να τη δώσω την ομάδα ή να βάλουν χρήματα στην ομάδα ώστε να την βοηθήσουν. Ήθελα να δώσω την ομάδα σε καλά χέρια, αλλά ήθελαν την ομάδα όμως στην πρώτη κατηγορία. Είχαμε το πρόβλημα με την αφαίρεση των τριών βαθμών και έκαναν πίσω. Ξεκίνησαν οι συζητήσεις εδώ και μήνες. Δεν είναι τόσους μήνες που έγινε η συζήτηση, ήρθαν εδώ πριν δύο μήνες. Με την αδειοδότηση ήταν αρκετά τα θέματα, όχι μόνο οικονομικό το θέμα».

-το αν πρέπει να πάρει άδεια ο Ηρακλής: «Δεν λέω ότι έπρεπε να πάρουμε ή όχι, επειδή δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Πρέπει να μιλήσει ο νομικός μας για αυτά τα θέματα».

-τα χρέη που είχε ο Ηρακλής όταν τον ανέλαβε: «Πήρα μια ομάδα στη δεύτερη κατηγορία που είχε πάνω από 2 εκατ. ευρώ χρέη. Μου είπαν ότι πάρε την ομάδα, έβαλα χρήματα. Μια κυρία η Ειρήνη Μαρούπα στην ΕΕΑ που είπε ότι είχα βάλει χρήματα. Δεν βγάζεις λεφτά από το ποδόσφαιρο. Αυτή η γυναίκα είχε βγει στο ράδιο και είπε αυτούς για αυτούς τους κύριους, αυτό ανέφερα, χρησιμοποιώντας τα λόγια της. Όλοι οι πρόεδροι βάζουν χρήματα, όχι μόνο ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης. Εγώ ήμουν στη Γερμανία και μίλαγα. Περιμένουν να μας αφήσουν να παίξουμε επειδή πήραμε τους βαθμούς στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ ήταν χειρότερα από εμάς και ήρθε ένας άνθρωπος και βοήθησε».

-τα καλά λόγια του Super 3 για τον Ηρακλή: «Τα παιδιά που ήρθαν στον Άρη, ήρθαν για να κάνουν τις δουλειές τους. Του Άρη τα παιδιά στον Super 3, είναι στην καρδιά μου. Αυτό που είπαν ήταν ωραίο, ότι πρέπει να μείνει ο Ηρακλής στην κατηγορία. Με αυτό που έκανε ο Super 3 κέρδισε τον σεβασμό μου».

-τα όσα ειπώθηκαν στην Λίγκα: «Νευριάσανε με εμένα, αλλά έπρεπε να μιλήσω με αυτά που άκουγα. Πρέπει να ξέρουμε τι κάνουμε με την διαδικασία της αδειοδότησης. Είπα ότι δεν είναι σωστό αυτό που μας κάνετε. Ξέραμε ότι ο Λεβδειακός θα κερδίσει τον Πανιώνιο. Ρώτησα για μια αίτηση που χρειάστηκα για να κάνουμε αίτηση εδώ και 45 ημέρες και δεν μου έστειλαν τα χαρτιά. Είπα ότι θα πάρω την αίτηση, επειδή πολλά από τα προβλήματα εσείς τα προκαλέσατε επειδή δεν πληρώσατε στην ώρα σας. Την ημέρα που ήμουν στην ΕΠΟ μου ήρθε η αίτηση που είχα ζητήσει από τη Λίγκα. Πολλά έχω πάθει και ποτέ δεν τα αναφέρω. Πολλά από αυτά που λένε είναι ψέματα. Το σύστημα μας έχει χτυπήσει. Εκεί το πήγαν αυτοί το θέμα και με νευρίασαν. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω για το ματς του Λεβαδειακού, επειδή θα μου στείλει χαρτί ο Εισαγγελέας. Όταν είδαν ότι μπορεί να μην πέσουμε μόνοι μας, άρχισαν να μας χτυπούν».

-το αν αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν για να μην πάρει άδεια ο Ηρακλής: «Δεν λέω ότι το θέμα με την αδειοδότηση ξεκίνησε επειδή ήθελαν να σώσουν τον Λεβαδειακό. Εγώ ήμουν μόνος μου και έβλεπα πως με κοιτούσε ο κόσμος όταν συνέβαιναν πράγματα. Αισθανόμουν ότι το σύστημα δεν ήθελε να μας βοηθήσει να παλέψουμε. Είμαι στην Αθήνα και όταν μπαίνω σε ταξί μου λένε οπαδοί διάφορων ομάδων ότι αγαπούνε τον Ηρακλή. Έχω κάνει με τους καλύτερους προπονητές του κόσμου και ξέρω μπάλα».

-το πόσα χρήματα έχει βάλει στον Ηρακλή: «Έχω φέρει τρία εκατομμύρια. Όταν πρωτοπήρα την ομάδα, ερχόντουσαν μπόλικα τα χρήματα. Εγώ τις έχω τις μετοχές ακόμα, εύχομαι να τις δώσει στα καλύτερα χέρια, σε ισχυρούς μετόχους. Χρειάζεται και η βοήθεια του κόσμου, όποιος και αν είναι πρόεδρος. Οι περισσότεροι θέλουν την ομάδα που θα είναι στην πρώτη κατηγορία, εγώ την πήρα όταν ήταν στη δεύτερη».

-το πότε πιστεύει ότι θα βγει η απόφαση για την άδεια: «Δεν ξέρω τίποτα από μέσα. Πιστεύω οι δικαστές είναι δίκαιοι. Φαινόντουσαν καλοί, έχω σεβασμό. Έχω ακούσει ότι το θέμα μπορεί να πάει για Δευτέρα, αλλά τα παιδιά πρέπει να παίζουν».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top