Ανανέωσε ο αρχηγός, «αγκαλιά» με Κακαρούδη, προσπάθεια για Σκορδίλη!

Ενώ ο ίδιος ο «κυανόλευκος» αρχηγός ανακοίνωσε αργά το βράδυ την παραμονή του, στο δρόμο για το Ιβανώφειο βρίσκεται ο Σερραίος φόργουορντ, με τον Ηρακλή να παλεύει για τον Κερκυραίο σέντερ. Προσυμφωνία με Ρουτκάουσκας, Καλαϊτζίδη και Αγγελακόπουλο…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ραγδαίες και απολύτως θετικές ήταν οι εξελίξεις ως αργά το βράδυ, σχετικά με τη συγκρότηση του ρόστερ του μπασκετικού Ηρακλή για τη νέα περίοδο, πάντοτε στη λογική του Βαγγέλη Αλεξανδρή για ένταξη σε αυτό παικτών – στυλοβατών, για την Α2 και σημαντικών μονάδων, στην προοπτική της Α1.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης κοινοποίησε, μέσω των social media, τη συμφωνία παραμονής του στην ομάδα, μετά από σύντομη συνάντησή του με τον Θόδωρο Δρακόπουλο, έκβαση απολύτως αναμενόμενη, αλλά και επιθυμητή από όλους στον Ηρακλή.

Παράλληλα, οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν την σημαντικότατη προσέγγιση με τον Κώστα Κακαρούδη, ο οποίος αναμένεται από μέρα σε μέρα να ανακοινωθεί ως το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα αυτού του καλοκαιριού για τον Ημίθεο και να αποτελέσει εξαιρετική προσθήκη. Ήδη στον οικονομικό τομέα – όπως τεκμαίρεται – έχει επέλθει κατ’ αρχήν συμφωνία.

Έντονη είναι η προσπάθεια προσέγγισης και για το «μεγάλο κόλπο» με την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Γάιου Σκορδίλη, η οποία – αν επιτευχθεί – θα σημάνει πολλά για την προοπτική του Ημίθεου, είτε στην δεύτερη, είτε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Το Περιστέρι και άλλες ομάδες της Α2, εξακολουθούν να πιέζουν, «ρίχνοντας» σημαντικά χρήματα στο τραπέζι, την ώρα που ο Φάρος δεν έχει αποφασίσει αν θα «τραβήξει» μαζί του στη μεγάλη κατηγορία τον ικανότατο σέντερ. Στον Ηρακλή εξακολουθούν να αισιοδοξούν και θα πολεμήσουν την περίπτωση με επιμονή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του basketplus (τιμούμε τη στάση της μπασκετικής ιστοσελίδας, η οποία «παρέπεμψε» στην BlueArena για το «copy right» της είδησης για Σκορδίλη – Κακαρούδη), έχει επέλθει προσυμφωνία για παραμονή στην ομάδα και τριών σημαντικών «γραναζιών» της περσινής μηχανής και συγκεκριμένα του Ρονάλντας Ρουτκάουσκας (θα γίνει προσπάθεια να αξιοποιηθεί, περισσότερο πλέον, στη φυσική θέση του, αυτή του «4»), του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (παρά το «πρέσινγκ» από ομάδες της Α2 και κυρίως από την Καστοριά) και του Βασίλη Αγγελακόπουλου, που στη νέα σεζόν προορίζεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις ως «back up» στη θέση του δεύτερου ψηλού.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top