- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αλεξανδρής: “Φέτος δεν χάνουμε την άνοδο”

Ο προπονητής των “κυανόλευκων” μετά την ανανέωση του με την ομάδα του Ηρακλή μίλησε στο Arena fm 89,4. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς αλλά δεν έκρυψε την επιθυμία να πετύχει τον στόχο της ανόδου με τους “κυανόλευκους”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Ήταν τυπικές οι διαδικασίες, εγώ έχω υποσχεθεί στον πρόεδρο, όσο βρίσκεται στην ομάδα και έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου , θα μείνω κοντά του και κοντά στην οικογένεια του Ηρακλή. Είναι ένα μεγάλο σωματείο με τεράστια ιστορία και είναι χαρά αλλά και τιμή μου να υπηρετώ ένα τέτοιο σύλλογο. Οι συνθήκες είναι άψογες, ήθελα και εγώ να γιορτάσω την άνοδο μέσα στο Ιβανώφειο με τον κόσμο να χορεύει, αλλά δεν τα καταφέραμε από μια άτυχη συγκυρία».

Αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α2: «Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα της Α2, γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες που ξοδεύουν πάρα πολλά λεφτά, πέρυσι ήταν πέντε! Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να αγωνιστούμε στην Α1, αλλά και στην Α2 πάλι πρωταγωνιστές θα είμαστε και αυτή τη φορά δεν πιστεύω ότι θα χάσουμε την άνοδο».

Για τις μεταγραφές : «Ανανεώνει ο Γκαγκαλούδης μαζί με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Σήμερα θα επικοινωνήσουμε  και με τον Ρουντκάουσκας. Έχουμε συμφωνήσει προφορικά με τον Κώστα Κακαρούδη. Αυτά για την ώρα. Θα είχαμε τελειώσει με τις μεταγραφές, από την στιγμή που υπάρχει ο κ.Δρακόπουλος, αν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίζαμε».