- Bluearena - https://bluearena.gr -

Βαφειάδης: «Δε θα γίνει ξανά το ίδιο λάθος»

Το μέλος της επιτροπής σωτηρίας του Ηρακλή Νίκος Βαφειάδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Μεταξύ άλλων μίλησε για το συλλαλητήριο του Ηρακλή σήμερα στις 19.00 αλλά και την απόφαση που αναμένεται να βγει αύριο από το διοικητικό δικαστήριο. Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το τι περιμένει αύριο: «Αυτό που θα πρέπει να θυμούνται όλοι σήμερα από το ειρηνικό συλλαλητήριο του Ηρακλή είναι ότι ο κόσμος του Ηρακλή θα κρατήσει την ανάσα του και θα περιμένει χωρίς να πάρει αναπνοή την τελική απόφαση. Εάν αύριο κύριοι ρίξετε τον Ηρακλή παρανομώντας δεν θα ξεφυσήσει απλά θα σκάσει. Αυτό πρέπει να το θυμάστε όλοι εσείς που υποσχεθήκατε ότι θα τηρηθεί η νομιμότητα. Όλοι εσείς που ψηφιστήκατε στη Βόρεια Ελλάδα έχετε ευθύνη να τηρηθεί η νομιμότητα  και ειδικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ο κόσμος του Ηρακλή θα διαδηλώσει για τη νομιμότητα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι είμαστε η χώρα που έφερε τη δημοκρατία και τον πολιτισμό. Ζούμε μέσα σε μια ανομία και έχουμε κάνει ένα πρωτάθλημα που συναγωνίζεται της Αλβανίας για το πιο θα  είναι το  πιο συναρπαστικό στο «πάμε στοίχημα». Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό που ζητάει ο Ηρακλής είναι το νόμιμο. Θεωρώ επίσης αντίκρια της στάση του Super 3 που παρόλο που είναι οπαδικός σύνδεσμος είπε κάποια πράγματα με το όνομά τους και είναι σωστός. Βγαίνουν πολιτικοί, νομικοί, προπονητές και δεν λένε κάτι αντίθετο. Πιστεύω ότι αύριο δεν θα κάνουν το λάθος να μας αδικήσουν και δεν θα ξαναγίνει ο Ηρακλής η Ιφιγένεια του 2011. Ο κύριος Οικονομάκης θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη από την πρώτη υπόθεση».

 Για το αν θα υπάρξουν αύριο οπαδοί στο διαιτητικό δικαστήριο: «Κάποια άτομα είπαν ότι θα πάνε και σκέφτονται και κάποια μέλη από την επιτροπή να πάνε. Θα υπάρξει παρουσία κάποιον σίγουρα. Ότι κινήσεις έκανε μέχρι τώρα η Επιτροπή τα έχει πληρώσει η ίδια και δεν πήρε τίποτα από κανέναν και κράτησε την αξιοπρέπεια του Ηρακλή. Όλα αυτά όμως τελείωσαν και φτάσαμε στην τελευταία μέρα. Αν ένας βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρει και σας κερδίσει εσάς από τη Βόρεια Ελλάδα την επόμενη μέρα θα πρέπει να δηλώσετε παραίτηση. Αν ρίξετε τον Ηρακλή αυτό που έγινε στο Κιλκίς θα γίνεται συνέχεια. Δεν θα αφήσουμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο με το 2011.

 Για το τι θα κάνει αύριο ο κ. Καγιούλης: «Δεν ξέρω γιατί θα παραστεί αύριο εκεί ο Καγιούλης. Πριν λίγους μήνες όμως ο συγκεκριμένος κύριος ήταν εξαφανισμένος και τον ψάχναμε στη Νικολούλη μαζί με τον Κ. Παπαθανασάκη. Είναι πολύ σοβαρό αυτό. Εδώ και ενάμιση μην α που είναι όλοι αυτοί οι κύριοι; Το μόνο πράγμα που πρέπει να καταλάβουν οι κύριοι που θα έρθουν να διοικήσουν τον Ηρακλή είναι η ειλικρίνεια και η τιμιότητα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτή τη στιγμή στη διοίκηση γιατί όλος ο κόσμος ξέρει ότι είμαστε απέναντί του».