Σημαιοφορίδης: “Ο Ηρακλής θα δικαιωθεί”

Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την δικαίωση του Ηρακλή, ενώ ζήτησε από όσους αγαπούν πραγματικά την ομάδα να παραμείνουν ενωμένοι.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μίλησε ο νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4

«Αν δεν πίστευα ότι ο Ηρακλής έχει δίκαιο δεν θα είχα ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση. Τα πράγματα κατά την άποψη μου είναι καλύτερα από ότι θα περίμενα κάποιος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, σύμφωνα με το περιεχόμενο της προσφυγής και τα όσα έχουν κοινοποιηθεί, το νομικό υπόβαθρο είναι σημαντικότερο και για αυτό πιστεύω  ότι αν υπάρχει μια δίκαιη δίκη , ο Ηρακλής θα δικαιωθεί  . Η πιο πιθανή εξέλιξη είναι ότι θα δικαιωθεί ο Ηρακλής, απλά γιατί πρέπει να δικαιωθεί».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όσοι αγαπούνε τον Ηρακλή πρέπει να είναι ενωμένοι. Αυτή την στιγμή δεν μπορεί να υπάρχουν ούτε διαφορές, ούτε αντικρουόμενα συμφέροντα. Υπάρχει μόνο ο Ηρακλής και η δικαίωση του. Δεν γίνεται να ξανά-τιμωρηθεί η ομάδα με τέτοιο τρόπο. Αν ο Ηρακλής υποβιβαστεί θα μιλάμε για καταστροφή. Η ομάδα αν υποβιβαστεί θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει στην Φούτμπολ Λιγκ και αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι.

Αναφορικά με την αυριανή συγκέντρωση των φίλων του Ηρακλή: «Οι όποιες διαμαρτυρίες να γίνουν σε κόσμια πλαίσια, είναι ηθικό το δικαίωμα τους να υπερασπίζονται την ομάδα που αγαπούν. Οι ΠΑΕ δεν είναι μόνο μετοχές, επιχειρήσεις και χρήματα, είναι σήμα, φανέλα, αγάπη, ρομαντισμός και αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάει κανένας».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top