Παπαϊωάννου: «Πάει να γίνει πραξικόπημα, θα μας βρουν μπροστά τους»

Οι δηλώσεις του Λάκη Παπαϊωάννου στο Metropolis 95.5

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και μέλος της Επιτροπής Δικαίωσης, Λάκης Παπαϊωάννου και αναφέρθηκε στην εκδίκαση της Τετάρτης (05/07) στο Διαιτητικό Δικαστήριο αλλά και τις κινητοποιήσεις της «κυανόλευκης» οικογένειας.

Αναλυτικά:

Για το αν θα βρεθεί ο Βασίλης Χατζηπαναγής την Τετάρτη (05/07) στο Διαιτητικό: «Ο Χατζηπαναγής αυτονόητα έπρεπε να είναι πάντα, όπως και ο οποιοσδήποτε παλιός παίκτης του Ηρακλή. Δεν υπάρχουν Παπαϊωάννου και Χατζηπαναγής. Υπάρχουν αυτοί, οι οποίοι πρέπει να είναι πάντα δίπλα στον Ηρακλή. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου ένα από τα παιδιά που κάνουμε τον αγώνα. Εμείς είμαστε Ηρακλής. Είμαστε όλοι στις επάλξεις. Γι’ αυτό ζω αυτή την στιγμή».

 

Για τη μεθόδευση κάποιων κύκλων να ρίξουν τον Ηρακλή: «Να ξέρουν όλοι πως πάει να γίνει πραξικόπημα. Είναι αλητεία αυτό που πάει να γίνει. Όπως και με τον Πουρτουλίδη. Ευτυχώς ήταν τακτικοί δικαστές. Πιστεύω και εύχομαι να δικαιωθεί ο Ηρακλής στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Επειδή είναι οι τακτικοί δικαστές, που δεν υπήρχαν το 2011 και εφάρμοζαν τους νόμους κατά το δοκούν. Γι’ αυτό δεν έβαλαν στον ΚΑΠ και την προκήρυξη τη διάταξη για την αδειοδότηση. Για να τα μαγειρέψουν όπως θέλουν. Θα μας βρουν μπροστά τους για όλα. Θα απαντάμε για όλα και με γρήγορα αντανακλαστικά».

 

Για την εκτίμησή του όσον αφορά την απόφαση του Διαιτητικού:«Γίνονται υπόγειες διεργασίες και το ξέρουμε. Ασκούνται πιέσεις. Αν μιλάμε, όμως, για αμερόληπτη απόφαση, πιστεύω και εύχομαι ότι θα δικαιωθεί ο Ηρακλής, γιατί αυτό είναι το νόμιμο. Όμως δεν εφησυχάζουμε, είμαστε πολύ δυνατοί. Εκτός του κ. Καρπετόπουλου που θα είναι εκπροσωπώντας τον επίσημο Ηρακλή, αυτό που κατορθώσαμε είναι να παρασταθούμε και εμείς με τον νομικό Λάκη Σημαιοφορίδη. Θα είναι εκεί όλος ο Ηρακλής ουσιαστικά. Και βέβαια είναι πολύ σημαντικό να είναι εκεί και ο Χατζηπαναγής και ο οποιοσδήποτε».

 

Για τον Γιώργο Βασιλειάδη: «Μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι άνθρωπος με ανοικτό μυαλό και κάνει κάποια πράγματα, τα αυτονόητα, όπως οι τακτικοί δικαστές».

 

Για το συλλαλητήριο της Τρίτης (04/07): «Είναι πολύ σημαντικό που μια τέτοια εποχή, αρχές Ιουλίου με τόση ζέστη ο κόσμος είναι σε εγρήγορση. Και αν δικαιωθεί ο Ηρακλής, θα αλλάξουν πολλά μετά».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top