Φιλική νίκη για τους Παλαίμαχους του Ηρακλή

Σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας.

Με 1-4 επικράτησε η ομάδα των βετεράνων του Ηρακλή κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Αρτας. Σε ένα παιχνίδι που διοργάνωσε η ομάδα της Άρτας προς τιμήν του Βασίλη Ζυγούβελη , στο οποίο τιμήθηκαν οι Νίκος Κασάπης,Κώστας Αϊδινίου και Δημήτρης Θόδης.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν με τα τέρματα τους από πλευράς Ηρακλή ο Εμπενίζερ Χάγκαν οποίος πέτυχε 2 τέρματα και οι Φεσαδίτης και Αγγέλου που πέτυχαν από ένα. Ενώ για την ομάδα της Αναγέννησης σκόραρε ο Βέτσιος ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ηρακλής: Βλαχογιάννης, Ντινόπουλος, Σιδερίδης, Αγγέλου, Ζαφειάδης, Λόπας, Μιχαλάς, Χάγκαν, Χατζόγλου, Δαλαμπίρας, Φεσατίδης Π., Φεσατίδης Θ., Καραλής, Μωραϊτης, Κυριζόπουλος, Κασάπης Λ. με προπονητή τον Κώστα Αϊδινίου.

Αναγέννηση: Δημητρίου, Βέτσιος, Στασινός, Αναγνωστάκης, Στράτος, Μαγκάκης, Παπαποστόλης Γ., Νταλάκας Δ., Νταλάκας Τ., Δήμας, Λάϊος, Πέτσας, Πότσης, Νταλάκος, Κωσταδήμας, Λαυδαριάς, Ξιθάλης, Κατσούλας, Παπαποστόλης Θ., Παπανδρέου, Ζάχος, Σφήκας, Μπέτσας, Παππάς, Αθανασίου και Αραβανής.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό, στο παρακάτω λινκ :
https://www.facebook.com/pg/artagoal.gr/photos/?tab=album&album_id=46259…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top