Συζήτηση και προσέγγιση με τον Κακαρούδη…

Στο «κυανόλευκο» στόχαστρο το εξαιρετικό ρόστερ του Φάρου, με τον πολύπειρο φόργουορντ να δείχνει ότι «πλησιάζει» στο Ιβανώφειο…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στο πλαίσιο των πρώτων μεταγραφικών αναζητήσεων του «κυανόλευκου» μπάσκετ εντάσσεται η λογική προσθήκης παικτών πρώτης γραμμής, οι οποίοι – όπως αναφέραμε και για την περίπτωση Σκορδίλη – θα μπορούν να αποτελέσουν βασικούς αγωνιστικούς πυλώνες στην Α2 και σημαντικές μονάδες στην προοπτική της Α1. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, όπως φαίνεται, ήδη έχει ξεχωρίσει σημαντικές περιπτώσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πράττοντας εξαιρετικά ορθά, επιχειρεί να «αλιεύσει» οτιδήποτε «πιάνεται» από το απίστευτο και πανάκριβο (για τα δεδομένα της κατηγορίας) ρόστερ, που συγκρότησε τη σεζόν, που πέρασε, ο Φάρος Κερατσινίου. Είναι αρκετοί οι παίκτες της συγκεκριμένης ομάδας, που ανταποκρίνονται σε αυτές τις ιδιαίτερες προδιαγραφές, τις οποίες επιβάλλει η περίπλοκη κατάσταση του εν αναμονή… κατηγορίας Ηρακλή. Αρχικώς υπήρξε το ενδιαφέρον για τον Καράμπουλα, ο οποίος χάθηκε λόγω έλλειψης ουσιαστικών φιλοδοξιών του και προτίμησης των οικονομικών όρων του συμβολαίου, που του παρείχε ο Ιωνικός Νικαίας. Εν συνεχεία ο Σκορδίλης, ο οποίος εξακολουθεί να θεωρείται δύσκολη και δαπανηρή περίπτωση.

Ωστόσο, η περίπτωση του Κώστα Κακαρούδη, που έρχεται στο προσκήνιο, φαντάζει – και, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, είναι – σαφέστατα πιο προσεγγίσιμη. Ο πολύπειρος 34χρονος φόργουορντ, με μακρά θητεία στη μεγάλη κατηγορία, είχε εξαιρετική χρονιά στην ομάδα του Φάρου και, με βάση τις εκτιμήσεις προπονητών, που μελέτησαν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ο Κακαρούδης, ο Σκορδίλης, ο Καράμπουλας και ο Λιακόπουλος, αποτέλεσαν τους τέσσερις βασικούς άξονες επιτυχίας για την ομάδα του Κερατσινίου.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής επιθυμεί πολύ την παρουσία του Κώστα Κακαρούδη στον Ημίθεο της περιόδου 2017-2018 και ήδη έχει επιχειρήσει προσέγγιση στον παίκτη. Τα πρώτα συμπεράσματα αναφέρουν ότι ο Σερραίος ψηλός δείχνει θετικός και επεξεργάζεται με πολλές πιθανότητες συναίνεσης την οικονομική πρόταση, που του έγινε από τον Ηρακλή. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, ίσως και μέχρι το τέλος της νέας εβδομάδας, είναι πιθανόν να έχουμε εξέλιξη στο ζήτημα της πιθανής ένταξής του στο δυναμικό του «Γηραιού».

Πρόκειται για ένα «τεσσάρι», η παρουσία του οποίου είχε φέρει προβληματισμό σε όλους του προπονητές της κατηγορίας, που κλήθηκαν να τον αντιμετωπίσουν, καθώς στο αγωνιστικό προφίλ του εμφανίζει πληρότητα, επιπέδου Basket League. Ένας power forward με ύψος 2.04 και ικανότητα να είναι επικίνδυνος τόσο μακριά (πολύ καλός στο σουτ τριών πόντων, όταν το επιλέγει), όσο και κοντά σε αυτό (εκμεταλλευόμενος το καλό – για τη θέση του – ύψος, τη δύναμη και την τεχνική του), ο οποίος είχε δημιουργήσει πρόβλημα αντιμετώπισης και στους αγώνες της ομάδας του με τον Ηρακλή, με τα «τεσσάρια» των «κυανολεύκων» να μην μπορούν να τον διαχειριστούν αμυντικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top