- Bluearena - https://bluearena.gr -

Λουκίνας: «Το δίκιο είναι με τον Ηρακλή»

Στην αναμονή. Σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Γιάννης Λουκίνας είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει στον Ηρακλή και περιμένουν τις εξελίξεις. Είναι προβληματισμένος βεβαίως από την όλη κατάσταση αλλά και από την έλλειψη επικοινωνίας-επίσημης ενημέρωσης. Αισιοδοξεί για δικαστική νίκη και παραμονή του Ηρακλή, τονίζοντας πως το δίκιο είναι με το μέρος της ομάδας.

«Περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις και εδώ που φτάσαμε αναμένουμε την Τετάρτη που θα εκδικαστεί η προσφυγή. Το δίκαιο είναι με
τον Ηρακλή. Καταφέραμε να κερδίσουμε την παραμονή μας στον αγωνιστικό χώρο ενώ από ότι έχω ενημερωθεί και στο θέμα της μη αδειοδότησης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα» δήλωσε στην εφημερίδα Metrosport.

Όσο για τις δικές του σκέψεις; «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Πρέπει να δω αρχικά τι θα γίνει, πώς θα πορευτεί η ομάδα, ποιο θα είναι το πλάνο και αν υλοποιηθούν υποσχέσεις. Εχω δεθεί με την ομάδα, θέλω να μείνω. Εδώ και δύο μήνες τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν μείνει στην ομάδα βρισκόμαστε στο… σκοτάδι. Δεν μας έχουν πει τίποτα
για το τι σκέφτονται για την επόμενη χρονιά. Για να μείνει κάποιος στην ομάδα πρέπει να λάβει και εγγυήσεις» δήλωσε μεταξύ άλλων.